Kate Middleton, in varsta de 38 de ani, s-a imprietenit cu un pensionar de 85 de ani din Yorkshire, aflat in izolare. Pensionarul Len Gardner a luat legatura cu ducesa de Cambridge prin Royal Voluntary Service. Ducesa Kate i-a tinut companie batranului care isi ducea zilele singur in izolare, din cauza pandemiei Covid-19.

Un vis devenit realitate dupa discutia cu Kate Middleton

„Nici in visele mele nu am crezut vreodata ca voi vorbi la telefon cu viitoarea regina a Angliei. Voi pretui conversatiile noastre pentru tot restul vietii mele. Aceste apeluri m-au ajutat pentru ca mi-au oferit ceva de asteptat”, a declarat Len Gardner, conform The Sun.

Prima conversatie telefonica a avut loc in data de 13 mai. Membrii familiei regale erau aflati atunci in izolare la locatia lor rurala, din Norfolk. Len a spus „Am fost uimit cand am aflat cine va suna. Prima intrebare pe care am pus-o a fost: <<Cum ma adresez?>> Ea a spus: <<Spune-mi Catherine>>. Dupa primele doua propozitii, nu m-am simtit ca si cum as sta de vorba cu o figura importanta. Timp de 30 de minute, am avut o conversatie minunata. Ea mi-a spus ca printul George si printesa Charlotte se joaca in gradina si ca ii priveste pe geam.”

Secretul lui Kate Middleton – Un cadou culinar

Len si Kate au vorbit despre pasiunea lui Len de a gati mancare italieneasca. „I-am spus ca nu fac pastele acasa, pentru ca nu am aparat de facut paste si oricum ai nevoie de o faina speciala. Cam la trei zile dupa conversatia noastra m-am trezit cu un colet: un aparat de facut paste. Iar la doua zile au venit si doua kilograme de faina speciala pentru aluatul pastelor, venit direct de la Palatul Buckingham. Pot sa va spun ca este exact la fel de draguta cum o vedeti la televizor. E o persoana foarte, foarte buna”.


Sursa: Click!
Foto: hellomagazine.com

loading...