Prognoza meteo ANM 7-9 decembrie 2020. Vremea se raceste in toata tara si va fi in general inchisa. Incepand de duminica, s-a racit in sudul si in estul tarii. Aici, va ploua slab sau va burnita local. In restul regiunilor, cu toate ca valorile termice marcheaza o usoara scadere, se situeaza in continuare peste cele normale pentru aceasta perioada.

Citeste si: Prognoza meteo pentru Craciun si Revelion: 7 decembrie – 4 ianuarie. Cum va fi vremea de Sarbatori

Vantul va prezenta intensificari in cea mai mare parte a tarii, in mod deosebit la munte. Temperaturile maxime se incadreaza intre 1 grad in nord-est si 15 grade in vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre -4 si 10 grade.

Prognoza meteo ANM 7-9 decembrie 2020. Val de frig peste Romania

Prognoza meteo 7 decembrie 2020 (luni)

Vremea se raceste in toata tara, fiind in general inchisa. Aria precipitatiilor se extinde treptat dinspre sud-vest. Pana la sfarsitul zilei, va cuprinde majoritatea regiunilor. Pe alocuri se va forma chiar si polei. Vantul va prezenta intensificari in aproape toate zonele.

Vitezele se vor situa, in general, intre 50 si 60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3…-1 grad in Moldova si 10-12 grade in Crisana. Cele minime vor fi cuprinse intre -6 si 5 grade, usor mai ridicate pe litoral. Acolo vor ajunge spre 9 grade.

Prognoza meteo 8 decembrie 2020 (marti)

Prognoza meteo ANM 7-9 decembrie 2020. Vremea se mentine inchisa in sudul si estul tarii. Aici, local vor fi precipitatii. La munte, mai ales in Carpatii Meridionali si Orientali, vor fi cu precadere ninsori, trecator viscolite.

Citeste si: Prognoza meteo iarna 2020-2021. Cum va fi, de fapt, vremea de Craciun. Anunt de ultima ora de la ANM

Continua sa se depuna un strat de zapada, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre -3 si 11 grade. Cele minime se vor situa, in general, intre -4 si 8 grade, anunta antena3.ro.

Prognoza meteo 9 decembrie 2020 (miercuri)

Vremea va fi in general inchisa. Aria precipitatiilor se extinde. Vor fi, cu precadere, sub forma de ploaie. La munte vor predomina ninsorile, treptat. Temperaturile maxime se vor situa, in general, intre 0 si 12 grade. Cele minime vor fi cuprinse intre -2 si 9 grade.

loading...