Ce masina conduce acum Elena Chiriac. A reusit sa impresioneze o tara intreaga, la doar 18 ani. A tinut piept tuturor provocarilor din Ferma de la ProTV si a iesit pe locul 2, dupa Augustin Viziru. Daca initial nu intelegea bucuria celorlalti la venirea lui Viziru, situatia s-a schimbat radical.

Citeste si: Ferma 2021. Ce se intampla cu urmatorul sezon de la ProTV. Cristi Bozgan a facut anuntul

Nu doar ca au devenit aliati in joc, ci s-au transformat in niste prieteni la catarama. Augustin nu s-a ferit sa o numeasca „sora mea mai mica”. Ba chiar s-a oferit sa o sprijine si dupa concurs. Cu toate ca a luptat cu indarjire in marea finala, din pacate, Elena a pierdut sansa de a castiga trofeul.

Ce masina conduce acum Elena Chiriac. Finalista din Ferma i-a uluit pe soferii din Bucuresti

Chiar daca nu a reusit sa castige marele premiu, in valoare de 50.000 de euro, Elena are motive de bucurie. Augustin a anuntat oficial ca vor imparti banii frateste. „Atunci cand a venit alianta noastra, atunci am spus: ba, imi doresc foarte mult sa ajung cu Elena in finala”, a povestit Viziru.

Citeste si: Ce i-a spus Neti Sandu lui Augustin Viziru, inainte de sezonul 1 Ferma. Dezvaluire incredibila la ProTV

Se pare ca Elena stie sa isi dramuiasca bine banii, cu sau fara premiul de la ProTV. Cei de la cancan.ro au surprins-o pe tanara finalista in Bucuresti. Spre marea uimire a multor soferi din trafic, frumoasa concurenta conduce o masina obisnuita: Dacia Logan.

Aceasta este masina condusa de Elena Chiriac. Sursa foto: cancan.ro

Cine este, de fapt, Elena Chiriac, finalista Ferma 2020

Ce masina conduce acum Elena Chiriac. Este cea mai tanara concurenta din acest sezon de la Ferma, la doar 18 ani. Elena a practicat Taekwondo timp de noua ani. Finalista de la ProTv s-a nascut in Bucuresti, insa acum locuieste la Londra, alaturi de mama ei. Parintii Elenei sunt divortati, asa cum a dezvaluit chiar ea.

Citeste si: Gabriel Toader de la Ferma, dus cu ambulanta la spital. Verdictul medicilor este devastator

Cu toate acestea, are o legatura foarte stransa si cu tatal si fratele ei. Vine des in vizita in tara, sa isi vada si prietenii. Elena Chiriac este multipla campioana la Taekwondo.

Ce masina conduce acum Elena Chiriac. A facut sport de cand se stie, fiind si model in paralel. Mai mult decat atat, a studiat actoria la Londra. Este decisa sa castige mereu.

”Faptul ca locuiesc intr-un oras cosmopolitan, ma face sa imi doresc sa ma apropii mai mult de viata pe care au trait-o bunicii nostri. Stiu ca pot duce si lupta asta”, povestea Elena Chiriac, conform Ok Magazine.

loading...