Castigatorul Chefi la Cutite sezonul 8. Emisiunea Chefi la cutite de la Antena 1 se apropie de sfarsit. Ultima editie va fi in data de marti, 15 decembrie 2020. Cele trei echipe de bucatari conduse de chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu se lupta pentru marele premiu.

Pe grupurile de fani ai emisiunii Chefi la Cutite sunt din ce in ce mai multi fani care sustin ca Ionut Georgel Belei va castiga sezonul din acest an. El este cutitul de aur al lui chef Sorin Bontea. Citeste AICI despre povestea lui. In mod surprinzator, tanarul nu este bucatar la baza, ci… electrician!

Castigatorul Chefi la Cutite sezonul 8. Ce ar face Ionut Georgel Belei cu marele premiu

Sorin Bontea considera ca pasiunea si talentul in bucatarie este ceva nativ in cazul lui Ionut. Reuseste sa scoata niste preparate extraordinare, din niste ingrediente dificile, precum loboda. Tanarul din echipa lui Sorin are planuri mari, in cazul in care va castiga marele premiu, de 30.000 de euro, asa cum se zvoneste.

Ionut locuieste in Germania, acolo unde si-a inceput, de fapt, cariera in bucatarie. Insa, dorul de casa si de iubita il darama psihic. Cei doi au o relatie la distanta de aproximativ doi ani si jumatate. Planurile lui Ionut o includ, in mod evident, si pe cea care i-a furat inima.

Castigatorul Chefi la Cutite sezonul 8. „E greu, ti-e dor de casa, de familie, de prieteni, de gradina. Sa fiu departe de ai mei e aiurea. Eu sunt mai mamos, e si tovarasa mea acasa. Urmeaza sa ne mutam impreuna, eu sper ca in Romania, inca se negociaza”, a anuntat-o Ionut Georgel Belei pe Gina Pistol.

Cum a ajuns Ionut Georgel Belei sa lucreze in Germania

 Castigatorul Chefi la Cutite sezonul 8. „Trebuia sa merg in constructii, eu am diploma de tehnician in instalatii electrice, sunt electrician. Am plecat in constructii, trebuia sa ma duc la spart zidul, la dat cu barosul. Cand am ajuns acolo, unde mi s-a zis sa dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiste, nu erau geamuri.

M-a luat plansul, m-am pus pe o banca si m-a luat plansul, am zis ca Germania nu ma vrea. Am zis ca plec acasa, dar l-am sunat pe fratele meu si a zis sa mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospatar, am decis sa lucrez cat mai stau acolo, cat mai stau in Germania”, a dezvaluit tanarul bucatar.

loading...