Luni, 7 decembrie, dupa o pauza de 9 luni, Andreea Berecleanu revine in platoul stirilor, la Prima TV. Prezentatoarea de stiri a oferit un interviu pentru Click! despre noul job, familie, dar si despre provocarile din timpul pandemiei.

Click!: Vestea ca vei fi la pupitrul stirilor de la Prima TV, Focus 18, i-a bucurat pe fanii tai. Iti era dor de adrenalina stirilor?

Andreea Berecleanu – „Imi e draga prezentarea stirilor, este ce stiu sa fac cel mai bine, probabil”

Andreea Berecleanu: Este adevarat, am observat un alt val urias de simpatie din partea publicului, desi semnalele de sustinere nu au incetat deloc in aceste 9 luni, cat am lipsit de pe micul ecran. Imi e draga prezentarea stirilor, este ce stiu sa fac cel mai bine, probabil. Nu cred ca cei 27 de ani inseamna doar longevitate, ci si amprenta experientei si a performantei.

Sunt foarte conectata la stirile din tara, am surse de informatie multiple

Click!: De cand ai plecat din televiziune te-ai mai uitat la stiri?

Andreea Berecleanu: Inainte foarte putin, iar in timpul pandemiei si dupa, deloc. Dar sa nu ma intelegeti gresit, privesc ce se intampla international, sunt foarte conectata la stirile din tara, am surse de informatie multiple. Doar ca nu urmaresc jurnale de stiri de la posturi nationale, asta poate pentru ca stiu prea bine “bucataria din spate”, nu prea au aparut prea multe inovatii in domeniu. Nici la nivel de continut, si nici vizual.

Sper ca Prima sa fie altceva

Click!: Vei reveni la stiri la Prima TV. Ai fost apropiata de postul de televiziune, ai urmarit emisiunile de acolo?

Andreea Berecleanu: Nu, dar nu are Prima nicio vina in aceasta situatie. In general nu prea urmaresc posturi romanesti, cam stiu retetele, pentru mine sunt lucruri previzibile. Si chiar daca as fi interesata de ceva anume, nu stau mult pe un program ca sa ma lamuresc. Imi fac o idee si am plecat. Am atat de putin timp liber la dispozitie, incat aleg doar ce imi da satisfactie la nivelul meu de asteptare. Uite, de exemplu, am mereu sentimentul ca sunt in urma cu cititul sau cu filmele. Am atatea de vazut, am atatea de aflat, asta tine doar de alegerile fiecaruia. Eu sper ca Prima sa fie altceva. Ceva ce eu cand butonez, gasesc in strainatate.

Click!: Ce parere au avut cei din familia ta ca vei reveni la stiri?

Andreea Berecleanu: Au cam fost surprinsi. Si-au dat seama ca 9 luni de absenta la tv nu m-au afectat in niciun fel. Ca planurile mele din domeniul comunicarii au crescut accelerat, dar ca totusi mi-au lasat cateva ore deschise unei meserii pe care am facut-o 27 de ani neincetat si pe care o iubesc.


Sursa: Click!
Foto: Impact

loading...