Prognoza meteo pentru Craciun si Revelion. Cei de la ANM anunta cum va fi, de fapt, vremea in perioada 7 decembrie – 4 ianuarie. Care este prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani? Din pacate, cei care isi doreau ca Sarbatorile de Iarna sa aduca multa zapada, vor fi dezamagiti.

Citeste si: Prognoza meteo iarna 2020-2021. Cum va fi, de fapt, vremea de Craciun. Anunt de ultima ora de la ANM

Temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei luni, conform prognozei emise de ANM. Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in primele doua saptamani de prognoza, in special in regiunile extracarpatice. Ce temperaturi vor fi, in functie de saptamana?

Prognoza meteo pentru Craciun si Revelion: 7 decembrie – 4 ianuarie

Saptamana 7 – 14 decembrie 2020

Temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii. Valul de aer cald va lovi mai ales in sud-estul extrem si in regiunile vestice, nord-vestice si centrale.

Citeste si: Cum va fi vremea de Mos Nicolae. Prognoza meteo ANM, data peste cap. Temperaturile cresc alarmant de mult

Ploile vor fi excedentare in regiunile extracarpatice, in mod special in jumatatea nordica a Olteniei si Munteniei. In restul tarii, precipitatiile vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Saptamana 14 – 21 decembrie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, in toata tara. Cantitatile de precipitatii vor fi in general excedentare in regiunile extracarpatice, in mod deosebit in cele sud-vestice. In restul zonelor, vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Saptamana 21 – 28 decembrie 2020

Prognoza meteo pentru Craciun si Revelion. Temperaturile medii ale aerului vor fi usor peste cele normale pentru acest interval, in toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru aceasta saptamana este, in general, apropiat de cel normal pentru aceasta perioada, in toate regiunile tarii, conform Digi24.

Citeste si: Prognoza meteo ANM 1-13 decembrie 2020. Temperaturi anormale pentru aceasta perioada. Cand vine gerul

Saptamana 28 decembrie 2020 – 4 ianuarie 2021

Mediile valorilor termice vor fi situate in general in jurul celor specifice pentru aceasta perioada, la nivelul tuturor regiunilor. Cantitatile de precipitatii vor fi in general deficitare in regiunile vestice si nord-vestice. In restul tarii, vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

loading...