Marele premiu Ferma 2020. Pro TV a difuzat joi seara, 3 decembrie, finala relity-show-ului Ferma. Marele castigator a fost Augustin Viziru, care a plecat acasa cu cei 50.000 de euro. Intr-un interviu pentru click.ro, Augustin Viziru a vorbit spre cum a fost experienta la Ferma. In plus, actorul a marturisit ce va face cu cei 50.000 de euro. 

“Ii voi aduce in familie, desigur. Am munci foarte mult pentru acest premiu si voi cheltui acesti bani strict pentru familie, pentru oamenii care conteaza in viata mea”, a marturisit Augustin Viziru. Se pare insa ca marele castigator nu a uitat de o persoana speciala din viata lui, cu care a decis, in mod neasteptat sa imparta chiar jumatate din bani.

Marele premiu Ferma 2020. Augustin Viziru imparte jumatate din premiul de 50.000 de euro

Viziru si Elena Chiriac, cea care i-a devenit ca o sora mai mica in competitie, asteapta acum sa vina banii din partea ProTV, pentru a putea imparti frateste totalul de 50.000 de euro. Cei doi au povestit detaliile despre intelegerea lor din concurs in emisiunea lui Maruta. „Ii impartim banii, da. Normal, dar asa a fost deal-ul de la inceput”, a recunoscut Viziru.

Marele premiu Ferma 2020. El a mai tinut sa precizeze ca si in cazul in care ar fi castigat Elena Chiriac, s-ar fi impartit la fel banii. „Si cu Andrei era aceeasi chestie. Pentru ca eu, in momentul cand am intrat acolo, am stiut un singur lucru. Am studiat situatia un pic. Am vazut ca Elena scotea pe banda rulanta pe oricine intra la duel si cine mai era periculos? Andrei Stoica.

Si atunci am zis: bai, astia doi, indiferent de situatie, daca ajung in finala, impart premiul cu ei. Cu Andrei, el mi-a propus chestia asta, sa impartim premiul si am fost de acord. Numai ca atunci cand a venit alianta noastra (n.r. a lui cu Elena Chiriac), atunci am spus: ba, imi doresc foarte mult sa ajung cu Elena in finala”, a adaugat Viziru.

Citeste si: Cine este iubita lui Augustin Viziru. Ea l-a facut tatic pe castigatorul Ferma 2020

Marele premiu Ferma 2020. „Ca na, e partenera mea. Si atunci daca noi am ajuns in finala in formula asta, atunci totul e perfect, a fost toata lumea fericita”, a mai marturisit Augustin Viziru, alaturi de Elena.

loading...