Femeia cu porumbei din Singur Acasa 2. Cum arata acum la 75 de ani. Acrita de Oscar a trait o drama peste care putini oameni ar putea sa treaca. Brenda Fricker este una dintre cele mai legendare actrite din Irlanda. Ilustra ei cariera de la Hollywood a durat sase decenii si a inclus roluri in titluri de la The Field si A Time To Kill, pana la Home Alone 2.

In varsta de 75 de ani, a castigat meritat ravnitul Oscar pe care l-a primit pentru rolul ei de doamna Brown in „Piciorul stang al meu”, din 1989. De asemenea, a fost nominalizata la Premiul Globul de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar pentru acelasi rol.

Femeia cu porumbei din Singur Acasa 2. Cum arata acum la 75 de ani

Portretizarea mamei lui Christy Brown a castigat in 1990 Premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar. Ea a dedicat Oscarul doamnei Brown pe scena dupa marea victorie. Pe scena, ea a spus: „As dori sa-i multumesc lui Christy Brown, doar pentru ca este in viata. As dori sa-i multumesc doamnei Brown, mamei sale.

Oricine naste de douazeci si doua de ori merita una dintre acestea, cred. As dori sa le multumesc lui Jim Sheridan si Shane Connaughton pentru cel mai bun scenariu in care am fost implicata vreodata”. Brenda a aparut pentru prima data in srialul Coronation Street, unde a jucat-o pe Tracy Barlow, inainte de primi rolul lui Megan Roach din proiectul BBC Casualty.

Femeia cu porumbei din Singur Acasa 2. Dupa aceea, ea a jucat rolul iconic al Femeii Porumbel din Central Park in Home Alone 2: Lost in New York, precum si Maggie McCabe in The Field si Bernadette „Bernie” Guerin in Veronica Guerin. Brenda s-a nascut in februarie 1945. In prezent, Brenda locuieste in orasul natal Dublin, unde duce o viata normala si cat se poate de discreta.

Drama din viata actritei de Oscar

Brenda a fost casatorita cu regizorul Barry Davies timp de aproape un deceniu. Si-au unit destinele in 1979, inainte de a divorta in 1988. Dupa ce si-au incheiat casatoria din cauza problemelor sale de sanatate, au decis sa ramana prieteni. Brenda i-a spus lui Miriam O’Callaghan la Radio 1: „A fost un om minunat, interesant, minunat. A devenit alcoolic si nu am putut sa traiesc cu el”.

Femeia cu porumbei din Singur Acasa 2. „Am incercat, am facut totul si, in cele din urma, m-am gandit: Voi divorta de el si voi vedea daca asta il inspaimanta, dar nu a facut-o. Ne vedeam in continuare, eram indragostiti nebuneste. In ziua in care am divortat, ne-am tinut de mana si am plecat la film, a fost ridicol”, a povestit actrita. Fostul sot al lui Brenda, Barry Davies, a murit din pacate in 1991.

Femeia cu porumbei din Singur Acasa 2. Perechea planuia sa se reuneasca si sa se casatoreasca din nou inainte ca el sa cada pe scari si sa moara brusc, scrie RSVP Live.

Ce s-a intamplat dupa ce marea ei iubire a murit

Ea a aflat vestea tragica in timp ce filma un film in Australia. Intr-un interviu sfasietor la Sunday With Miriam de la RTE Radio 1, ea a spus: „Am primit un telefon pentru a-mi spune ca a murit si a fost la mijlocul noptii. Am innebunit si am plans si am inceput sa-mi fac bagajele pentru a veni acasa si a aranja lucrurile.

Din punct de vedere tehnic, nu eram sotia lui si contractul era acoperit pentru a nu ma elibera, asa ca nu ma lasau acasa pentru inmormantare. Nu eram sotia lui si nu stiu unde este ingropat si nu vreau. Nu ma refer atat de agresiv, dar este o situatie cu care pot face fata daca o las acolo unde este, dar este trist ca nu stiu unde este ingropat”.

loading...