Trebuie sa fii foarte atent atunci cand iti achizitionezi o masina second-hand, mai ales atunci cand pretul e prea mic in comparatie cu promisiunile vanzatorului. Este si cazul unei femei din Teleorman, care a cumparat o Dacia Logan de pe OLX.

O femeie din Teleorman sustine ca a fost pacalita de un barbat din Bucuresti care i-a vandut un Logan din anul 2010. Cand a cumparat masina, bordul indica 135.000 de kilometri, dar dupa o scurta verificare, s-a dovedit ca avea… 800.000 de kilometri.

Mai mult, la scurt timp dupa achizitionare, motorul s-a oprit si nu a mai functionat.

”Am dat 12.600 de lei pe ea, am facut actele cu un domn mai in varsta care locuieste in comuna ilfoveana Cornetu si s-a prezentat ca angajat in Armata. Am cumparat-o repede pentru ca sotul se grabea sa plece cu ea in Germania, am dus-o la service unde ni s-a spus ca are multe probleme, inclusiv la frana si directie. Am apucat să mergem cu ea 50 km si s-a stricat definitiv. Nu mai functioneza motorul”, povesteste femeia suparata, potrivit Click.ro.

Loganul, vandut de trei ori in sapte luni

Suparata pe situatie, Cristina a pornit o investigatie pe cont propriu si a aflat ca Loganul a apartinut companiei BGS pana in februarie 2019, apoi a fost vanduta cu 2.200 lei cu titlul de a fi radiata si sa ajunga la dezmembrari.

Nu s-a mai urmat planul, ci a fost vanduta mai departe pentru suma de 3.500 de lei si a fost luata cu platforma, pentru ca avea ITP-ul expirat.

”In baza celor de la RAR, masina este inregistrata, in 2016, cu 667.600 km la bord, cand i s-a facut ITP. Dupa care, in 2019, apare cu 135.970 km si ITP facut la un service autorizat. Asta in conditiile in care sigur are acum peste 800.000 km, reali”, completeaza femeia pacalita.

loading...