Chef Gabriel Toader a vorbit intr-un interviu despre experienta de la Ferma. El se descrie nebun de legat, impulsiv, ambitios si natural. Toata lumea il stie de la emisiunea de la Pro TV, deoarece are un vocabular destul de colorat.

Jurnalistii de la click.ro au vorbit cu Gabriel Toader, concurentul de la Ferma. Filmarile au durat 37 de zile si au avut loc in perioada august – septembrie la 20 de kilometri de Bucuresti, judetul Dambovita.

Chef Gabriel Toader se descrie natural, avand in vedere ca foloseste cuvinte vulgare in emisiunea de la Pro TV. “Nebun, nebun de legat, impulsiv, sa spunem ca uneori mi-o ia gura pe dinainte, dar spun ceea ce simt si vad, nu imi adaug o eticheta. Asa voi fi toata viata, cu bune si rele. Chiar daca unii spun ca am o lipsa de educatie si de bun simt, dar cred ca daca ceilalti ti se adreseaza exact cum o faci si tu, inseamna ca sunt la fel ca si tine. Sunt ambitios, incapatanat, natural si… un lucru e sigur: ce nu m-a doborat, nu m-a omorat. Hai sa recunoastem cu totii cum suntem!”, a marturisit Gabriel Toader.

Cat despre faptul ca este cel mai controversat concurent de la Ferma, acesta spune ca este asumat si nu a avut prietenii false cu nimeni in timpul concursului: “Am Invatat ca devii un concurent controversat in momentul in care spui ceea ce gandesti, ceea ce ai pe suflet. Hai sa fim asumati, sa nu ne mai ascundem dupa gard sau sa mai avem prietenii voalate. Eu nu am avut nicio astfel de prietenie cu nimeni, nu m-am aliat cu nimeni si poate aici a fost o greseala. Mai controversat decat sunt eu… nu cred ca poate fi nimeni. Si asta pentru ca oamenii de acasa vad doar o parte din ceea ce se intampla: ei nu simt lipsa hranei, apei curente, a unui minim confort. Dar, asa este, cand spui lucrurilor pe nume, esti controversat. Li s-a intamplat asta si unor oameni mai influenti decat mine. Presiune exista pentru ca este o competitie, chiar si-n sah exista cineva care pune presiune pe tine”.

Mai mult, concurentul spune ca s-a inteles cel mai bine cu George Burcea in timpul filmarilor. “Cel mai bine, probabil, m-am inteles cu George Burcea, deoarece el a fost un om extraordinar si imi pare tare rau ca nu mai este in ferma. Cu Giulia, alaturi de care am petrecut saptamani intregi in padure. Ne-am inteles ”cumva” bine, dar da, exista si conflicte din cauza faptului ca avand strategii, nu mai esti asa cum si-ar dori cei din jur”, a mai spus Gabriel Toader, pentru sursa citata.

Cati bani au primit concurentii de la Ferma

Fiecare concurent a primit intre 200 si 500 de euro pe zi, iar ficare dintre ei au stat si cate cinci zile in izolare, inainte de a incepe concursul.

George Burcea a incasat 20.000 de euro, Anda Adam 25.000 de euro si Cezar Ouatu 4.500 de euro. Mai mult, Giulia Nahmany a fost platita cu 5000 de euro, iar sportivul Bogdan Stoica a luat 11.000 de euro.

Paul Diaconescu a luat si el 15.000 de euro, iar concurentii care au ajuns in finala au strans in jur de 30.000 de euro. Anna Lesko a strans 27.000 de euro, iar Augustin Viziru ar fi marele castigator al celor 50.000. de euro. VEZI AICI LISTA COMPLETA

loading...