Ferma 2021. Cristi Bozgan, colegul de prezentare al Mihaelei Radulescu, a facut un anunt neasteptat. Dupa marea finala, castigata de Augustin Viziru, cel care pleaca acasa cu 50.000 de euro, Bozgan a postat un mesaj emotionant pe pagina lui personala. In aceste randuri, pare sa dezvaluie soarta urmatorului sezon.

Citeste si: Cati bani a luat Viviana Sposub de la Ferma. Pro TV i-a umplut contul iubitei lui George Burcea. Marele castigator

Cristian Bozgan a prezentat si sezonul din 2019, dar putina lume stie cine este el de fapt, pentru ca a stat departe de lumina reflectoarelor. Cristian Bozgan are o experienta militara extinsa, in varii sisteme din Romania si strainatate. Prezentatorul de la Pro TV este specializat in tehnici de supravietuire in conditii extreme.

Ferma 2021. Ce se intampla cu urmatorul sezon de la ProTV

„Asta a fost. Va multumesc oameni dragi, public drag! Imi trag sufletul, ma linistesc putin si ma duc sa sting luminile. Sezonul urmator voi fi aici pentru a le reaprinde… Pana atunci, inca o data, va multumim frumos! Noapte buna!”, este mesajul lui Cristi Bozgan.

Citeste si: Cine este, de fapt, Cristian Bozgan, colegul Mihaelei Radulescu de la Ferma, Pro TV

Castigator Ferma 2020. Tensiune maxima in finala de la ProTV. Cei patru finalisti au depus eforturi supraomenesti pentru marele premiu, de 50.000 de euro. Mihaela Radulescu le-a adus cate o surpriza celor 4 finalisti, precum si o veste neasteptata pentru toti fostii concurenti.

Citeste si: Cristian Bozgan, dezvaluiri incendiare. Ce concurenta de la Ferma i-a facut avansuri

AICI v-am povestit despre ce este vorba, de fapt. Viviana Sposub, Andrei Stoica, Elena Chiriac si Augustin Viziru pun totul in joc in ultimele clipe ale sezonului. Incurajati de Cristi, cei patru au primit cate o culoare care ii ajuta in timpul probelor. Fiecare a fost extrem de determinat sa primeasca premiul, dar castigatorul a fost Augustin Viziru.

loading...