Chefi la Cutite 2020. Suntem tot mai aproape de finalul sezonului 8 al emisiunii culinare de la Antena 1. Insa, incepand de saptamana viitoare, are loc o schimbare in grila de programe. Cand se va difuza marea finala si cand aflam, de fapt, marele castigator? Momentan, toti cei trei Chefi mai au concurenti in lupta.

Citeste si: Cine este Lavinia Ilcau de la Chefi la Cutite. Diva lui Scarlatescu a fost eliminata

Chef Sorin Bontea se bazeaza pe Maria Sandru, Ionut Belei, Silviu Costan (Foca) si Adrian Luca. Chef Florin Dumitrescu a ramas cu echipa formata din Claudia Radu, Roxana Blenche si Andrei Hincu (Kani). Echipa lui Catalin Scarlatescu este formata in acest moment din Catalin Rizea, Paul Maxim, Cristian Boca si Robert Vasiliu (Ragnar).

Chefi la Cutite 2020. Schimbare in grila Antena 1

Incepand de luni, 7 decembrie 2020, se schimba modul de difuzare al emisiunii, anunta Pagina de Media. Vor fi doar doua editii, in zilele de 7 si 8 decembrie, cu ultimele battle-uri din acest sezon. In saptamana urmatoare, in data de 14 decembrie 2020, are loc semifinala. Marea Finala Chefi la Cutite are loc in data de marti, 15 decembrie 2020.

Citeste si: Cine este Alberto Chelu, cutitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu. Eliminarea care i-a uimit pe toti la Chefi la Cutite

Emisiunea Chefi la cutite de la Antena 1 se apropie de sfarsit. Cele trei echipe de bucatari conduse de chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu dau ce au mai bun pentru a pune mana pe marele premiu. Sezonul Chefi la cutite din 2019 a fost castigat de Alexandru Comerzan, cutitul de aur al lui chef Catalin Scarlatescu.

Chefi la Cutite 2020. Aceasta editie pare cea mai competitiva de pana acum. Numarul amuletelor a crescut, dar conteaza ce avantaje isi vor vrea chefii cu ajutorul lor. Pe grupurile de Facebook dedicate emisiunii Chefi la cutite sunt din ce in ce mai multi fani care sustin ca Ionut Georgel Belei va castiga sezonul din acest an. El este cutitul de aur al lui chef Sorin Bontea.

Citeste si: Cine este Vincent Lointier de la Chefi la Cutite. Francezul lui Florin Dumitrescu a plecat acasa

A plecat in Germania cand avea doar 19 ani. Isi dorea sa munceasca in constructii, pentru a-si construi un viitor mai bun. Odata ajuns acolo, a descoperit niste conditii oribile pentru muncitori. Asta l-a damarat si a sfarsit plangand in hohote. Fratele lui l-a cautat atunci si i-a propus sa vina in zona in care el locuia.

loading...