Pro TV a difuzat joi seara, 3 decembrie, finala relity-show-ului Ferma. Marele castigator a fost Augustin Viziru, care a plecat acasa cu cei 50.000 de euro.

Intr-un interviu pentru click.ro, Augustin Viziru a vorbit spre cum a fost experienta la Ferma. In plus, actorul a marturisit ce va face cu cei 50.000 de euro. “Ii voi aduce in familie, desigur. Am munci foarte mult pentru acest premiu si voi cheltui acesti bani strict pentru familie, pentru oamenii care conteaza in viata mea”, a marturisit Augustin Viziru, pentru click.ro.

Augustin recunoaste ca si-a dorit foarte mult sa revina la Ferma, avand in vedere ca in editia trecuta la care a participat a avut nesansa sa se accidenteze si sa iasa din concurs. “Cand am primit propunerea de a participa, recunosc ca mi-am dorit sa revin. Ideea ca am fost atat de aproape de trofeu si ceva m-a oprit din a-l castiga, m-a enervat foarte tare. Chiar spuneam ca eram decis sa nu mai particip in alte reality show-uri, dar aceasta propunere nu am putut sa o refuz”.

Mai mult, actorul spune ca a slabit 5 kilograme cat a stat la Ferma, iar cel mai greu a fost sa interactioneze cu colegii, in conditii grele. “Nu am slabit foarte multe kilograme, undeva la 5 km. Incepusem sa slabesc dinainte sa plec in competitie si deja am cu 22 kilograme mai putin. Cel mai greu intr-un joc de felul acesta, fiind un joc de socializare, este partea de a interactiona cu oamenii, in conditii grele. Fiecare are un comportament, temperament si cand iesi din zona de confort, orice te deranjeaza. Orice mic detaliu face diferenta si poti ajunge intr-o postura foarte neplacuta”, a mai completat castigatorul Ferma 2020.

loading...