Finala Ferma 2020. Chiar in aceste momente, la ProTV are loc lupta pentru marele premiu, in valoare de 50.000 de euro. Mihaela Radulescu le-a adus cate o surpriza celor 4 finalisti, precum si o veste neasteptata pentru toti fostii concurenti. Acum va povestim despre ce este vorba, de fapt.

Citeste si: Cati bani a luat Viviana Sposub de la Ferma. Pro TV i-a umplut contul iubitei lui George Burcea. Marele castigator

Viviana Sposub, Andrei Stoica, Elena Chiriac si Augustin Viziru pun totul in joc in ultimele clipe ale sezonului. Incurajati de Cristi, cei patru au primit cate o culoare care ii ajuta in timpul probelor. Fiecare este extrem de determinat sa primeasca premiul.

Finala Ferma 2020. Momente emotionante la ProTV. Ce surprize au primit cei 4 finalisti

Cu toate ca au fost numeroase tensiuni, toti le-au lasat deoparte pentru ca finalistii sa se concentreze pe probe. Mihaela Radulescu le-a adus persoanele dragi sa le fie alaturi. Pentru Elena Chiriac, au venit tatal si fratele. In cazul Vivianei Sposub, mama ei l-a cunoscut si personal pe George Burcea. Augustin Viziru si-a dorit sa isi tina iubita departe de public.

Finala Ferma 2020. Asadar, Mihaela Radulescu nu a avut de ales si a decis sa o cheme doar pe mama lui. „Acum, dupa ce am devenit tata, am inteles cate sacrificii ai facut tu pentru mine”, a marturisit Augustin Viziru, vizibil emotionat. Pentru Andrei Stoica a venit sotia lui ca sa il incurajeze. Surprizele nu s-au terminat aici.

Finala Ferma 2020. O alta veste care i-a luat pe toti cei prezenti prin surprindere a fost aparitia in marea finala a lui Gabi Toader. Cu toate ca se afla intr-o vizibila stare de disconfort, dupa ce si-a fracturat coloana, a decis sa iasa din spital pe propria raspundere. Desi s-au despartit in concurs cu scandal, Giulia Nahmany l-a imbratisat pe fostul coleg de la Banditi.

Citeste si: Gabriel Toader de la Ferma, dus cu ambulanta la spital. Verdictul medicilor este devastator

loading...