Tim Matheson stia ca exista ceva special la Meghan Markle de ani de zile. Citi mai jos cateva dezvaluiri despre Meghan Markle, povestite de Tim Matheson.

In 2011, actorul in varsta de 72 de ani a regizat un episod din „Suits”. In acest episod a jucat Markle. A declarat pentruPage Six ca inca de pe atunci i se parea ca „era fermecatoare si avea o aura speciala”.

„Am putut vedea ca avea o aura foarte unica si camera o iubea”, a continuat el. „Pentru mine, ca regizor, a fost usor de filmat.”

Dezvaluiri despre Meghan Markle

Matheson a recunoscut ca nu are „amintiri vii” din timpul petrecut impreuna. Insa el isi aminteste ca ea a fost „grozava, foarte cu picioarele pe pamant si fara aere„.

Vedeta „The West Wing”, care joaca de peste 60 de ani, poate fi vazuta in emisiunea Netflix „Virgin River”.

Serialul se concentreaza pe o asistenta medicala (actrita „This Is Us”, Alexandra Breckinridge) care pleaca din Los Angeles catre un oras indepartat din nordul Californiei.

Serial despre un oras mic

„Este un fel de perspectiva de moda veche asupra unui oras mic, a valorilor oraselor mici, a oamenilor care se ingrijesc unul de celalalt si a valorilor de a trai aproape unii de altii si de a fi nevoiti sa se inteleaga intre ei”, a explicat el.

Matheson, care este probabil cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Eric „Otter” Stratton in „Animal House”, ne-a spus ca aproape nu a primit rolul.

„Eram disperat sa fiu in el”, a marturisit el. „A trebuit sa depasesc multe obstacole. Nu au vrut sa ma vada, au spus ca sunt surfer sau cowboy, nu sunt preppie, nu fac comedie.”

Staruri si droguri la Hollywood

El a spus ca starul John Belushi, care a luptat impotriva dependentei de droguri inainte de a muri de supradozaj in 1982, a „avut un comportament foarte bun.”

„Stiu ca [regizorul] John Landis i-a spus:„ Nu sunt droguri pe platou! Ai un comportament bun”.

Matheson a explicat ca dependenta de droguri a lui Belushi a ajuns la apogeu atunci cand vedeta „Saturday Night Live” era in turneu.

„Am fost unul dintre cei mai drepti, nu eram in acea cultura a drogurilor, asa ca am impartasit momente mai sobre”, isi aminteste el despre prietenia lor. „Am fost la un concert Blues Brothers la Universal si a avut un bodyguard ca sa tina oamenii departe de el si a nu ii oferi droguri pentru ca toata lumea voia sa petreaca cu John.”


Sursa: pagesix.com

loading...