Cum va fi vremea de Mos Nicolae. Atmosfera se mentine rece, mai ales dimineata si noaptea, dar vremea se incalzeste semnificativ la sfarsitul acestei saptamani. In weekend, temperaturile vor urca pana la maxime de 15 grade in toata tara. La munte, ninsorile din ultimele zile sunt inlocuite de ploi.

Vremea va fi rece in majoritatea regiunilor, temperaturile fiind cuprinse intre minus 2 si 7 grade Celsius. In sud, est si centru apar norii josi, ceata, chiciura, fulguielile si burnita. In Dobrogea vor fi precipitatii slabe mixte, in timp ce vantul va sufla cu 60 km/h in sudul Banatului si pe litoral.

Cum va fi vremea de Mos Nicolae. Prognoza meteo ANM, data peste cap

In Bucuresti, pana la jumatatea saptamanii, vremea a fost rece pentru aceasta data. Maxima nu a depasit 4 grade Celsius, iar cerul a fost mai mult noros, in timp ce vantul a suflat slab. Insa, in zilele urmatoare, vremea se va incalzi neasteptat de mult, mai ales in vestul, nordul si centru tarii, conform Digi24.

Citeste si: Cum va fi vremea de Craciun. Prognoza meteo ANM 30 noiembrie – 28 decembrie 2020, Romania

Vin ploile, inclusiv la munte, iar temperaturile maxime vor creste semnificativ, pana la 15 grade Celsius, sambata, 5 decembrie, in prima zi de weekend. Conform prognozei ANM, care priveste perioada pana in 13 decembrie, temperaturile cresc deosebit de mult in toate regiunile tarii.

Cum va fi vremea de Mos Nicolae. In zonele de sud si de est, persista ceata, burnita si ploile slabe. Vantul va sufla cu rafale de pana la 65km/h in Banat si in masivele sudice. Vineri dimineata si noaptea va ploua slab, in timp ce la munte vor fi precipitatii mixte. Probabilitatea pentru precipitatii este una ridicata dupa data de 4 decembrie, prognoza care se va mentine si pentru zilele urmatoare.

Citeste si: Prognoza meteo ANM 1-13 decembrie 2020. Temperaturi anormale pentru aceasta perioada. Cand vine gerul

loading...