Cine este Lavinia Ilcau de la Chefi la Cutite. In editia de aseara de la Antena 1, miercuri, 2 decembrie, Diva lui Scarlatescu a plecat acasa. „N-am putut sa ma bucur pentru ca stiu ca a plecat Lavinia”, a spus Robert dupa ce a aflat rezultatul votului dat de cei trei chefi. Insa, in loc sa fie o plecare frumoasa din concurs, a fost una cu replici acide din partea Divei. 

„Eu nu cred ca unora dintre colegi le-ar parea rau. Din contra, o sa se simta mai liberi”, a spus Lavinia la testimoniale.  Replica ei nu a scapat netaxata de catre Catalin Rizea. „Bai, Lavinia. Tu tot timpul traiai cu impresia asta ca vrem sa pleci. Eu zic ca cel mai bine ar fi sa zici: imi pare bine ca am facut parte din echipa lor”, a comentat Rizea.

Cine este Lavinia Ilcau de la Chefi la Cutite. Diva lui Scarlatescu a fost eliminata

Nici Paul nu s-a abtinut si a recunoscut ca o sa ii lipseasca mult colega de care s-a apropiat mai mult decat doar profesional. Nici fanii nu au lasat netaxate comentariile Divei. In loc sa aprecieze ajutorul primit din partea lui Robert, Lavinia s-a plans ca nu a fost ajutata suficient.

Citeste si: Chefi la cutite 24 noiembrie. Idila la Antena 1? Pe cine a pus ochii Diva din echipa lui Scarlatescu

Comentariile dure la adresa ei au curs pe internet. „Cata rabdare ai avut cu Diva!”„Pacat ca ai ajutat o colega aroganta”„Nu stiu cum ai putut sa ai atata rabdare cu o persoana atat de nerecunoscatoare si fara bun simt! La tine bunul simt da peste, la altii lipseste cu desavarsire!”, sunt doar cateva dintre mesajele adresate lui Robert.

Cine este Lavinia Ilcau de la Chefi la Cutite. Lavinia Ilcau este de meserie make-up artist. Are 33 de ani si este din Timisoara. Nu este prima ei participare la Chefi la Cutite. In sezonul anterior a obtinut doua cutite, dar nu a putut participa in bootcamp, din cauza locului de munca.

„Stiu ca nu par genul de om care sa stea in bucatarie, intre mirosuri si tigai, dar aparentele chiar insala”, spunea Lavinia in preselectiile sezonului 7 de la Chefi la Cutite. Cand a fost intrebata unde a invatat sa gateasca asa de bine, Lavinia a raspuns: „Am furat si experimentat acasa… Internet”.

loading...