Chefi la cutite miercuri 2 decembrie. Maria Sandru din echipa Dungilor, a lui Sorin Bontea a fost total dezlantuita. Dupa ce s-a certat din nou cu Ionut Georgel Belei, apoi l-a scos din minti pe Luca atat de tare incat cel mai calm concurent a aruncat prin bucatarie din lucrurile de pe banc.

Citeste si: Cine este Maria Sandru de la Chefi la Cutite, din echipa lui Sorin Bontea. Cea mai controversata concurenta din sezonul 8

Maria nu s-a oprit insa aici. In momentul in care echipele asteptau sa vina farfuriile de pe banda, concurenta lui Bontea i-a jignit pe rivalii de la Scarlatescu: „Nu ii mai suport pe porcii astia, cum se bucura”, a rabufnit Maria Sandru la adresa lor.

Chefi la cutite miercuri 2 decembrie. Maria lui Bontea, in razboi cu Diva lui Scarlatescu

S-au ascutit cutitele intre cele doua concurente. In momentul in care Catalin Scarlatescu a decis sa il apere pe cutitul de aur, Cristi a anuntat ca doneaza amuleta lui colegilor din echipa. Asadar, Diva lui Scarlatescu a putut sa foloseasca 10 minute in plus pentru ea, Catalin Rizea si Robert, Vikingul din echipa.

Insa, reactia Laviniei a scos-o din sarite pe Maria Sandru. „Cu amuleta, nici macar nu ai muncit tu pentru ea, nu ti-ar fi rusine?!”, a rabufnit concurenta. „Lavinia, de cand a inceput sa i se zica Diva e cumva cu nasul pe sus. Eu sunt diva lui Scarlatescu. Draga, in bucatarie nu o sa fii niciodata diva, o sa fii barbat. Un barbat feminin”, si-a continuat atacul la adresa Laviniei.

Florin Dumitrescu, scos din minti la Antena 1. Paul Maxim si Ionut Belei, pusi la zid

Chefi la cutite miercuri 2 decembrie. Florin Dumitrescu s-a plans in ultimele editii de la Antena 1 de strategiile celorlalti doi chefi. In editia din aceasta seara, lucrurile nu au stat diferit. In timpul probei pe echipe, au continuat tensiunile din emisiune. In echipa lui Sorin Bontea. Maria si Ionut au continuat certurile.

Citeste si: Cine este Alberto Chelu, cutitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu. Eliminarea care i-a uimit pe toti la Chefi la Cutite

Intre chefi, Florin Dumitrescu a fost cel scos din minti. Si-a folosit una dintre amulete. Cea care scotea din joc timp de 30 de minute cate un concurent din echipele adverse. Cei alesi in aceasta seara au fost Paul Maxim din echipa Patratelor si Ionut Belei, din echipa Dungilor.

Citeste AICI toata povestea.

loading...