Chefi la cutite emisiune 2 decembrie. Emisiunea Chefi la cutite de la Antena 1 se apropie de sfarsit. Cele trei echipe de bucatari conduse de chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu dau ce au mai bun pentru a pune mana pe marele premiu.

Citeste si: Castigator Chefi la cutite 2020. Surpriza: El va incasa marele premiu de la Antena 1?

Sezonul Chefi la cutite din 2019 a fost castigat de Alexandru Comerzan, cutitul de aur al lui chef Catalin Scarlatescu. Aceasta editie pare cea mai competitiva de pana acum. Numarul amuletelor a crescut, dar conteaza ce avantaje isi vor vrea chefii cu ajutorul lor.

Chefi la cutite emisiune 2 decembrie. Scandal dupa eliminarea Divei

„Sunt cele mai frumoase farfurii aflate la un loc din cele opt sezoane. Pentru ca sunt atat de bune, nu o sa imi folosesc amuleta mea, care da doua puncte cuiva”, a anuntat Catalin Scarlatescu. Nivelul a fost extrem de ridicat in aceasta seara. Dar, din pacate, un concurent a plecat acasa, chiar si in aceste conditii: Lavinia, zisa si Diva, din echipa lui Scarlatescu.

„N-am putut sa ma bucur pentru ca stiu ca a plecat Lavinia”, a spus Robert dupa ce a aflat rezultatul votului dat de cei trei chefi. Insa, in loc sa fie o plecare frumoasa din concurs, a fost una cu replici acide din partea Divei. „Eu nu cred ca unora dintre colegi le-ar parea rau. Din contra, o sa se simta mai liberi”, a spus Lavinia la testimoniale.

Chefi la cutite emisiune 2 decembrie. Replica ei nu a scapat netaxata de catre Catalin Rizea. „Bai, Lavinia. Tu tot timpul traiai cu impresia asta ca vrem sa pleci. Eu zic ca cel mai bine ar fi sa zici: imi pare bine ca am facut parte din echipa lor”, a comentat Rizea. Nici Paul nu s-a abtinut si a recunoscut ca o sa ii lipseasca mult colega de care s-a apropiat mai mult decat doar profesional.

Nici fanii nu au lasat netaxate comentariile Divei. In loc sa aprecieze ajutorul primit din partea lui Robert, Lavinia s-a plans ca nu a fost ajutata suficient. Comentariile dure la adresa ei au curs pe internet. „Cata rabdare ai avut cu Diva!”, „Pacat ca ai ajutat o colega aroganta”, „Nu stiu cum ai putut sa ai atata rabdare cu o persoana atat de nerecunoscatoare si fara bun simt! La tine bunul simt da peste, la altii lipseste cu desavarsire!”, sunt doar cateva dintre mesajele adresate lui Robert.

loading...