Show-ul Ferma de la Pro TV este una dintre cele mai urmarite productii din Romania. Criza din ultima perioada a afectat inclusiv veniturile vedetelor care au participat la emisiunea de la Pro TV.

Din cauza pandemiei, ultimul sezon al emisiunii Ferma a fost la un pas sa nu se mai filmeze, dar producatorii au gasit solutii. Actiunea s-a petrecut intr-o casa din padurea Cocani, la 20 de kilometri de Bucuresti, judetul Dambovita.

Potrivit click.ro, filmarile au avut loc in perioada august-septembrie si au durat 37 de zile. Fiecare concurent a primit intre 200 si 500 de euro pe zi, iar ficare dintre ei au stat si cate cinci zile in izolare, inainte de a incepe concursul.

Cati bani au incasat concurentii Ferma

George Burcea a incasat 20.000 de euro, Anda Adam 25.000 de euro si Cezar Ouatu 4.500 de euro. Mai mult, Giulia Nahmany a fost platita cu 5000 de euro, iar sportivul Bogdan Stoica a luat 11.000 de euro.

Paul Diaconescu a luat si el 15.000 de euro, iar concurentii care au ajuns in finala au strans in jur de 30.000 de euro. Anna Lesko a strans 27.000 de euro, iar Augustin Viziru ar fi marele castigator al celor 50.000. de euro, scrie sursa citata.

Nici Viviana Sposub nu sta rau: ea a incasat in jur de 27.000 de euro, iar onorariul actritei Alina Puscau a ramas un mister.

George Burcea a parasi Ferma

In emisiunea de aseara, de la PRO TV, s-au luat niste decizii uluitoare. Pana si Augustin Viziru a afirmat: „Asta nu este Ferma 5, este Ferma soc!”. Viviana Sposub si Ana Maria Ababei au fost puse sa se dueleze pentru postul de Fermier Sef.

Insa, desi iubita lui Burcea plecase la duel decisa sa piarda, asa cum planuise Andrei Stoica, a avut apoi parte de o surpriza totala. Cea care a pierdut, a fost anuntata ca pleaca acasa. Vestea a cazut ca un trasnet si pentru ceilalti concurenti.

loading...