Castigator Ferma 2020. Tensiune maxima in finala de la ProTV. Cei patru finalisti au depus eforturi supraomenesti pentru marele premiu, de 50.000 de euro. Mihaela Radulescu le-a adus cate o surpriza celor 4 finalisti, precum si o veste neasteptata pentru toti fostii concurenti.

AICI v-am povestit despre ce este vorba, de fapt. Viviana Sposub, Andrei Stoica, Elena Chiriac si Augustin Viziru pun totul in joc in ultimele clipe ale sezonului. Incurajati de Cristi, cei patru au primit cate o culoare care ii ajuta in timpul probelor. Fiecare este extrem de determinat sa primeasca premiul.

Castigator Ferma 2020. Cine a castigat, de fapt, concursul de la ProTV. Surpriza de proportii

Castigator Ferma 2020. In prima proba, din pacate pentru ea, Viviana Sposub a pierdut. Au castigat, in ordine: Augustin Viziru, Elena Chiriac si Andrei Stoica. A urmat a doua proba, mult mai dificila. In cadrul acesteia, Augustin a ajutat-o din nou pe „surioara mai mica”, asa cum a numit-o de mai multe ori pe Elena Chiriac.

In a doua proba, prima care a ajuns la hambar a fost Elena Chiriac. Andrei Stoica avea un avans considerabil fata de Augustin Viziru. Cel din urma a ales sa mearga la pas de suparare, crezand ca Elena este in urma lor. Un accident stupid l-a costat scump pe Andrei Stoica. Dupa ce i s-a blocat roata roabei, Augustin l-a depasit.

Bucuria lui cand a realizat in hambar ca Elena ajunsese prima i-a emotionat pe telespectatori. In ultima proba, Augustin Viziru a invins-o pe Elena Chiriac si a castigat marele premiu Ferma 2020! „Astazi, fetita mea a implinit trei luni. Este pentru ea”, a spus Viziru.

Nu a uitat nici de Elena, pe care a chemat-o ca sa ridice impreuna trofeul. „Singurul meu scop a fost sa arat ca poti castiga acest concurs fiind un om bun. Neti Sandu mi-a spus in urma cu cinci ani: daca intri in acest concurs pentru bani, nu o sa iti mearga bine. Eu, din momentul ala, am luat hotararea sa fiu un om bun”, a marturisit Viziru la Ferma.

Citeste si: Cati bani a luat Viviana Sposub de la Ferma. Pro TV i-a umplut contul iubitei lui George Burcea. Marele castigator

Cu toate ca au fost numeroase tensiuni, toti le-au lasat deoparte pentru ca finalistii sa se concentreze pe probe. Mihaela Radulescu le-a adus persoanele dragi sa le fie alaturi. Pentru Elena Chiriac, au venit tatal si fratele. In cazul Vivianei Sposub, mama ei l-a cunoscut si personal pe George Burcea. Augustin Viziru si-a dorit sa isi tina iubita departe de public.

Finala Ferma 2020. Asadar, Mihaela Radulescu nu a avut de ales si a decis sa o cheme doar pe mama lui. „Acum, dupa ce am devenit tata, am inteles cate sacrificii ai facut tu pentru mine”, a marturisit Augustin Viziru, vizibil emotionat. Pentru Andrei Stoica a venit sotia lui ca sa il incurajeze. Surprizele nu s-au terminat aici.

Citeste si: Gabriel Toader de la Ferma, dus cu ambulanta la spital. Verdictul medicilor este devastator

loading...