Emisiunea Chefi la cutite de la Antena 1 se apropie de sfarsit. Cele trei echipe de bucatari conduse de chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu dau ce au mai bun pentru a pune mana pe marele premiu.

Sezonul Chefi la cutite din 2019 a fost castigat de Alexandru Comerzan, cutitul de aur al lui chef Catalin Scarlatescu. Aceasta editie pare cea mai competitiva de pana acum. Numarul amuletelor a crescut, dar conteaza ce avantaje isi vor vrea chefii cu ajutorul lor.

Pe grupurile de Facebook dedicate emisiunii Chefi la cutite sunt din ce in ce mai multi fani care sustin ca Ionut Georgel Belei va castiga sezonul din acest an. El este cutitul de aur al lui chef Sorin Bontea.

Cine este Ionut Georgel Belei

A plecat in Germania cand avea doar 19 ani. Isi dorea sa munceasca in constructii, pentru a-si construi un viitor mai bun. Odata ajuns acolo, a descoperit niste conditii oribile pentru muncitori. Asta l-a damarat si a sfarsit plangand in hohote. Fratele lui l-a cautat atunci si i-a propus sa vina in zona in care el locuia.

Ionut a decis sa accepte oferta, apoi sa se angajeze ca ospatar la restaurantul in care lucra fratele lui. A ajuns, in cele din urma, la spalat de vase, din cauza ca nu vorbea in limba germana. Aici a luat prima data contact cu bucataria. Dragul l-a prins atat de tare, incat s-a „lipit” de un bucatar, de la care a furat meserie, scrie A1.

„Ma numesc Ionut Georgel Belei, am 26 de ani. si sunt bucatar. Vin din Judetul Suceava, sunt din Gura Humorului. Locuiesc in Germania de cinci ani, acum e al saselea. Sunt bucatar la restaurant. E greu cand esti departe de casa. Sa fiu departe de ai mei e greu, nimeni nu te ajuta. Asta m-ar ajuta si pe mine sa ma calmez putin, sunt mai focos asa”, povestea Ionut, la preselectii.

loading...