Lacrimi si razbunare la Ferma. Ultimele momente de dinaintea marii finale i-au pus pe actualii si fostii concurenti in niste ipostaze socante. George Pistereanu, alaturi de Bogdan Stoica, a venit cu o agenda clara de acasa: razbunarea. Tinta lui au fost Anna Lesko si Elena Chiriac, iar actorul nu s-a dat in laturi de la nimic.

Citeste si: George Pistereanu si Alina Puscau, un nou cuplu la Ferma? Anna Lesko, umilita public, la ProTV

Atunci cand Mihaela Radulescu le-a cerut tuturor celor veniti de acasa sa nominalizeze doi concurenti care NU merita sa ajunga in finala, a inceput desfasurarea de forte. Piste, asa cum il numesc colegii, a dus o lupta asidua pentru ca propunerile finale ale tuturor sa fie cele doua inamice din Ferma.

Lacrimi si razbunare la Ferma. S-au dat cartile pe fata la ProTV

Cu toate ca, initial, majoritatea pareau gata sa o nominalizeze pe Viviana Sposub, alaturi de Anna Lesko, seara s-au dat cartile pe fata. Octavian Ciovica, Anisia Gafton si Alina Puscau au dat uitarii inclusiv declaratiile de la testimonial. Astfel ca Elena a primit o lovitura crancena din partea celor mai multi dintre fostii concurenti.

Citeste si: Surpriza totala la ProTV. Au revenit in Ferma. Cine este primul finalist

Augustin Viziru a fost cel mai vocal aparator al Elenei Chiriac. Mai mult decat atat, a consolat-o atunci cand a plans in hohote, dupa vot. Tanara concurenta i-a marturisit ca unul dintre cele mai urate gesturi facute de George Pistereanu in acea zi i s-a parut gluma cu funia de spanzurat. Nu faptul ca se duce la duel a deranjat-o, cat modul in care s-a intamplat asta.

Lacrimi si razbunare la Ferma. Elena a venit in acest concurs cu niste traume mai vechi, avand povesti personale, din familie, legate de sinuciderea prin spanzurare. Celalalt concurent care a incercat sa o incurajeze a fost Andreea Antonescu. Aceasta si-a pastrat constant opiniile, considerand ca Elena merita cu adevarat sa ajunga in marea finala.

Citeste si: Viviana Sposub si Andrei Stoica, momente tensionate la Ferma. Ce i-a reprosat iubita lui George Burcea

Au fost insa si cativa concurenti care au decis sa faca nominalizarea in functie de ceea ce simt cu adevarat, fara sa se lase influentati. Paul Diaconescu a surprins-o placut pe Anna Lesko. Nu doar ca a ales sa o numeasca pe Viviana, dar a fost si singurul care s-a oferit sa o ajute pe Anna la ultima proba.

loading...