Celebrul politist Marian Godina a solicitat explicatii de la Marcel Vela, ministrul de interne, pentru decizia lui Iohannis de a isi decora asistenta, pe Gabriela Cenusa.

Marian Godina spune pe Facebook ca Gabriela Madalina Siia Cenusa este asistenta ministrului Vela. De asemeni, expune faptul ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decorat-o oficial cu Ordinul si Medalia Nationala pentru Merit, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, pe 1 decembrie.

Politistul Godina spune ca nu exista o justificare clara a acestei decorari

„Ma tem insa ca n-a facut nimic remarcabil, iar in acest caz, decorarea dumneaei ar reprezenta, din partea dumneavoastra, o mare bataie de joc la adresa romanilor, dar si la adresa atator politisti, jandarmi si pompieri care isi rup carca prin ministerul asta si cu a caror activitate, nu de putine ori, va laudati pe Facebook.” – spune Marian Godina intr-o parte a postarii lui de pe Facebook.

Gabriela Cenusa a luat Ordinul si Medalia Nationala pentru Merit pentru rezultate remarcabile

Mesajul intreg il puteti citi mai jos:

„Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decorat astazi mai multi romani. Printre zecile de decoratii se numara si cea pentru asistenta ministrului de Interne, Marcel Vela. Este vorba despre Gabriela Madalina Siia Cenusa.

Gabriela Cenusa a luat Ordinul si Medalia Nationala pentru Merit pentru rezultatele remarcabile obtinute in activitatea ei profesionala. Gabriela Madalina este din luna mai referent la cabinetul lui Vela. A fost inainte consilier onorific si pe la Cultura, s-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile si a avut si un internship de reporter de noapte la o televiziune.

<<In urma cu sapte ani vindeam detergent intr-un supermarket, dar o faceam cu pasiune, mereu mi-a placut sa fiu alaturi de oameni, printre ei si sa fiu de folos>>, spunea Cenusa pentru o publicatie centrala.

Domnule ministru Marcel Vela, e plin internetul de postarea asta si ma tem ca e posibil ca acestei doamne sa i se faca o nedreptate, pentru ca majoritatea oamenilor se intreaba ce o fi facut de a meritat aceasta distinctie. Chiar si eu ma intreb. Sunt sigur ca ceva remarcabil o fi facut de ati nominalizat-o pentru a fi decorata, dar suntem cu totii foarte curiosi sa aflam care sunt acele fapte remarcabile din activitatea dumneaei profesionala, iar odata spuse, va scapa de critici si va putea fi felicitata asa cum se cuvine.

Ma tem insa ca n-a facut nimic remarcabil, iar in acest caz, decorarea dumneaei ar reprezenta, din partea dumneavoastra, o mare bataie de joc la adresa romanilor, dar si la adresa atator politisti, jandarmi si pompieri care isi rup carca prin ministerul asta si cu a caror activitate, nu de putine ori, va laudati pe Facebook.”


Sursa: ProTV
Foto: Romania TV

loading...