Cine este Alberto Chelu. Tensiunea a crescut atat intre cei trei chefi si cat si intre concurentii ramasi. Proba pe echipe a venit cu o veste socanta pentru Scarlatescu, Dumitrescu si Bontea. Chef Catalin Scarlatescu si-a adjudecat inca o victorie.

Citeste si: Chefi la Cutite: 1 decembrie 2020. Un cutit de aur a plecat acasa. Eliminare incredibila la Antena 1

Ionut, Maria, Foca si Luca din echipa Dungilor a lui Sorin Bontea s-au luptat cu Alberto, Claudia, Kani si Roxana din echipa Bulinelor a lui Florin Dumitrescu, in proba individuala. Amuleta a fost castigata aseara de catre Roxana. 

Cine este Alberto Chelu, cutitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu

Zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie au adus doua surprize totale pentru telespectatorii Antena 1. Au plecat acasa, pe rand, doi oameni de baza din echipa lui Florin Dumitrescu. Primul a plecat francezul Vincent, iar al doilea a plecat chiar cutitul de aur al echipei. El a fost la preselectii insotit de sotie.

A preparat cod posat, edamame, piure de mazare si fenicul. Dumitrescu a fost atat de impresionat de farfuria lui, incat s-a dus dupa el in culise, cu un cutit de aur. Concurentul a trecut prin multe aventuri, inainte sa ajunga in bucatarie. Alberto Chelu este din Pitesti, de meserie fotbalist. A jucat timp de doi ani la Dacia Mioven, in perioada 2004-2006.

Cine este Alberto Chelu. „Am jucat fotbal, de la 10 ani. Am jucat la Dacia Mioveni in Divizia B. Eram atacant si am inscris ceva goluri. Am promovat in prima divizie, dar nu am apucat sa joc. Cei de acolo au vrut sa ma imprumute la alta echipa, iar eu nu am vrut, fiind incapatanat. Am vrut sa-mi iau actele si sa incetez contractul.

Am fost in Spania si Elvetia, dar m-am intors acasa. Am ales bucataria pentru ca imi place sa gatesc. Acum lucrez in Anglia, intr-un local cu specific frantuzesc”, a transmis Alberto Chelu la Chefi la Cutite. El a calatorit destul de mult si chiar a locuit o perioada in Marea Britanie. Aici a ajuns intr-un restaurant frantuzesc.

Cine este Alberto Chelu. „Sotia mea a venit la mine, a reusit sa se angajeze, dar nu a reusit sa se adapteze. A decis sa se intoarca, eu am ramas pentru experienta. As fi vrut sa raman acolo mult mai mult, dar era vorba de sotia mea si nu puteam sa stau departe de ea. Am vrut sa imi dau demisia, dar sefii mi-au zis sa imi iau o pauza, oricat am nevoie. Ei ma asteapta acolo, dar nu stiu ce sa spun, dorinta mea e sa raman in tara”, a mai spus Alberto Chelu la Antena 1.

loading...