Chefi la cutite 2 decembrie. Florin Dumitrescu s-a plans in ultimele editii de la Antena 1 de strategiile celorlalti doi chefi. In editia din aceasta seara, lucrurile nu au stat diferit. In timpul probei pe echipe, au continuat tensiunile din emisiune. In echipa lui Sorin Bontea. Maria si Ionut au continuat certurile.

Citeste si: Cine este Alberto Chelu, cutitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu. Eliminarea care i-a uimit pe toti la Chefi la Cutite

Intre chefi, Florin Dumitrescu a fost cel scos din minti. Si-a folosit una dintre amulete. Cea care scotea din joc timp de 30 de minute cate un concurent din echipele adverse. Cei alesi in aceasta seara au fost Paul Maxim din echipa Patratelor si Ionut Belei, din echipa Dungilor.

Chefi la cutite 2 decembrie. Florin Dumitrescu, scos din minti la Antena 1

Insa, cei doi concurenti au facut un gest care l-a enervat la culme pe Florin. „Am intrat inainte cu sase minute de a inceape proba. Chef Florin a venit: bai, ce faci aici? Nu ai voie sa vorbesti”, a spus Ionut la testimoniale. Scarlatescu si Bontea au mai aplicat inca o strategie, cauzata de amuleta lui Dumitrescu.

Citeste si: Surpriza totala la Chefi la Cutite. Este prima data in 8 sezoane cand Gina Pistol face asta

„Ba, dar nu mai poti sa il lasi sase minute? Sa mor eu, nu va mai suport. Deci nu aveti cum sa va tineti macar odata de proba”, a rabufnit Florin Dumitrescu, cand a vazut ca cei doi chefi discuta cu Paul Maxim si Ionut Belei. Tot rivalii l-au scos din sarite si cu un alt gest strategic.

Citeste si: Cine este Maria Sandru de la Chefi la Cutite, din echipa lui Sorin Bontea. Cea mai controversata concurenta din sezonul 8

Chefi la cutite 2 decembrie. Florin are inca o amuleta care ii permite sa schimbe cele doua echipe, in prima jumatate a probei. Tocmai de aceea, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu discuta de fiecare data si impartasesc toate detaliile despre preparatul pe care il face echipa fiecaruia dintre ei.

loading...