Chefi la cutite 2 decembrie 2020. S-au ascutit cutitele si s-a pus imaginatia la contributie pentru niste farfurii senzationale. Cu toate acestea, intotdeauna cineva trebuie sa piarda. Din cauza egalitatii de la proba pe echipe, cand Scarlatescu si Dumitrescu au primit acelasi numar de farfurii, toate cele trei echipe au trimis oameni la duel.

Catalin Scarlatescu a decis sa faca o mutare total neasteptata. In loc sa isi apere oamenii slabi, a decis sa ii apere pe cei mai puternici: Cristi si Paul. Florin Dumitrescu nu a avut prea multe alegeri la dispozitie, dupa ce si-a pierdut cei mai buni oameni in ultimele doua editii. Asadar, concurentul protejat de la buline este Kani.

Chefi la cutite 2 decembrie 2020. Cine a plecat acasa. Eliminare surpriza la Antena 1

„Sunt cele mai frumoase farfurii aflate la un loc din cele opt sezoane. Pentru ca sunt atat de bune, nu o sa imi folosesc amuleta mea, care da doua puncte cuiva”, a anuntat Catalin Scarlatescu. Nivelul a fost extrem de ridicat in aceasta seara. Dar, din pacate, un concurent a plecat acasa, chiar si in aceste conditii: Lavinia, zisa si Diva, din echipa lui Scarlatescu.

Sorin Bontea si-a trimis toata trupa la lupta. Florin Dumitrescu s-a plans in ultimele editii de la Antena 1 de strategiile celorlalti doi chefi. In editia din aceasta seara, lucrurile nu au stat diferit. In timpul probei pe echipe, au continuat tensiunile din emisiune. In echipa lui Sorin Bontea. Maria si Ionut au continuat certurile.

Chefi la cutite 2 decembrie 2020. Intre chefi, Florin Dumitrescu a fost cel scos din minti. Si-a folosit una dintre amulete. Cea care scotea din joc timp de 30 de minute cate un concurent din echipele adverse. Cei alesi in aceasta seara au fost Paul Maxim din echipa Patratelor si Ionut Belei, din echipa Dungilor.

Citeste aici toate detaliile despre scandal: Florin Dumitrescu, scos din minti la Antena 1. Paul Maxim si Ionut Belei, pusi la zid

Cine este Alberto Chelu, cutitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu

Zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie au adus doua surprize totale pentru telespectatorii Antena 1. Au plecat acasa, pe rand, doi oameni de baza din echipa lui Florin Dumitrescu. Primul a plecat francezul Vincent, iar al doilea a plecat chiar cutitul de aur al echipei. El a fost la preselectii insotit de sotie.

Chefi la cutite 2 decembrie 2020. A preparat cod posat, edamame, piure de mazare si fenicul. Dumitrescu a fost atat de impresionat de farfuria lui, incat s-a dus dupa el in culise, cu un cutit de aur. Concurentul a trecut prin multe aventuri, inainte sa ajunga in bucatarie. Alberto Chelu este din Pitesti, de meserie fotbalist. A jucat timp de doi ani la Dacia Mioven, in perioada 2004-2006.

Citeste AICI povestea lui.

loading...