Ce masini are Vasilica Ceterasu. Romanii l-au indragit inca de cand a aparut la ProTV. Emisiunea Romanii au Talent l-a ajutat sa urce mai rapid in topul artistilor de succes de la noi. Faimosul cantaret are un succes atat de nebun la public, incat a strans bani pentru bolizi de lux.

Dupa ce fanii l-au intrebat pe internet ce masini are in garaj, Vasilica a decis sa le arate imaginile, dar sa le spuna si pretul fiecarui automobil. Chiar daca adora fiecare bolid din garaj, Ceterasu nu ii sfatuieste pe admiratorii lui sa dea zeci de mii de euro pe masini scumpe.

Ce masini are Vasilica Ceterasu. Cat costa bolizii la care multi romani nici nu viseaza

„Asta e prima masina, masina mea de suflet, am cumparat-o cand Amalia a ramas insarcinata. Am stiut ca o sa am fetita, fericirea mea ca mi-am dorit fetita. Am luat-o mai mare pentru bagaje. E un Mercedes S Class din 2015. Masina frumoasa, nu e de viteza, e eleganta, cu suspensie pe perne de aer”, si-a inceput vlogul celebrul cantaret. Vezi AICI VIDEO.

Ce masini are Vasilica Ceterasu. „Urmatoarea masina este un BMW i8. Am cumparat-o cu toata familia. Deja va anunt ca acum cantam pentru masini. Daca nu am avut masinute cand eram mic, le cumpar acum cand sunt mare. Motorul masinii, cel pe benzina, este aici, in spate. In fata este motorul electric, caci este hibrid”, a continuat artistul.

Ce masini are Vasilica Ceterasu. „Aici avem masina sotiei mele, Amalia. Este adusa din Belgia, are interior maro, portbagaj mare. Cam asta e cea mai mare la portbagaj. O am de un an jumate si in timpul asta… Pierd cam 4.000 de euro din valoare in doi ani. E SUV.

Nu vreau sa ma laud, dar mi-ati scris voi. Numai intretinerea pe an ma duce undeva la 40.000 de euro pe an, iar cu alte cheltuieli, ajung la 50.000 de euro pe an”, a mai povestit artistul.

loading...