Filmarile pentru serialul Las Fierbinti au schimbat total viata localnicilor din Fierbintii de Sus, judetul Ialomita. Click.ro a realizat un reportaj pe platourile de filmare, iar ultimele noutati sunt cu totul neasteptate. Se pare ca popularitatea a facut ca oamenii sa se mute in acest loc, iar o casa ar ajunge la 600.000 de lei.

Serialul Las Fierbinti de la Pro TV este unul dintre cele mai urmarite productii din Romania. Filmarile au inceput la data de 1 martie 2012 si au loc in Fierbintii de Sus din judetul Ialomita.

Un localnic le-a marturisit reporterilor faptul ca foarte multa lume s-a mutat in Fierbinti dupa ce a fost difuzat serialul la Pro TV. Printre cei care si-au cumparat casa s-ar numara si Dalida, actrita Ecaterina Ladin. O casa in Fierbinti ar costa 600.000 de lei.

“Suntem din Fierbinti, ca doar ne-ati gasit aici. Mi-au luat si eu casa aici ca si multi dintre actorii care joaca in serial (si familia interpretei Dalidei, actrita Ecaterina Ladin, s-a mutat aici n.r.). Se muta lumea aici ca e liniste. Da linistea costa cam 600.000 de lei, atat e o casa aici. Dar e curat si liniste. Aveti ce sa vedeti pe aici. Mergeti si la fosta casa a lui Celentano (personaj interpretat de Adrian Vancica n.r.). Acum nu se mai filmeaza nimic, au scos si tot ce era pe casa, au mutat tot. Nu mai vrea omul sa filmeze in curtea lui. S-a saturat sa vina oamenii sa o vada ca la urs. A luat destui bani, ii ajunge”, a declarat localnicul, pentru click.ro.

Sosia lui Bobita joaca in Las Fierbinti

In urma cu o luna, Marius Bircea a fost invitat la Pro TV, in cadul emisiunii prezentata de Catalin Maruta, unde a marturisit ca visul sau este sa joace intr-un episod din Las Fierbinti, alaturi de Mihai Bobonete, actorul sau preferat.

Dorinta vedetei de pe TikTok s-a indeplinit. Producatorii l-au invitat pe platoul de filmare sa dea o proba, iar in curand va fi vazut in serialul de la Pro TV. Marius s-a declarat impresionat de atmosfera de filmare din Fierbinti-Targ: “Nu credeam ca o sa fie asa de multa lume in spatele unei scene, ca o sa lucreze atat de multi oameni, era ca un stup”.

loading...