Stefan Banica Jr. a schimbat macazul. Daca in anii trecuti, in aceasta perioada, se pregatea pentru concertele de Craciun de la Sala Palatului, acum apare intr-o ipostaza noua. Artistul va fi coprezentaotorul principalului jurnal de stiri de la Antena 1.

Pe 29 noiembrie, Stefan Banica si-a facut aparitia in platoul Observatorului de la Antena 1. De ziua Antenei 1, artistul a prezentat stirile alaturi de Alessandra Stoicescu.

“Voi avea un coleg de prezentare sau nu stium cum e mai bine. Eu voi fi partenera lui de scena. Asadar, pentru aceasta seara, prima data la Observatorul orei 19.00, stirile ni le aduce Stefan Banica”, a spus prezentatoarea Observatorului orei 19.00.

Stefan Banica Jr. si-a facut aparitia imbracat intr-un costum elegant, cu camasa alba si cravata asortata.

“Buna seara, doamnelor si domnilor. Buna seara, Sandra. Multumesc pentru prezentare, a fost foarte frumos. Si uite ca vremurile acestea neobisnuite ne pun in situatii neasteptate. Adica am primit un nou rol la care nu ma gandeam sincer, sunt intr-un platou de stiri si nu am venit sa va cant, am venit sa prezint stiri. Sa trecem la treaba”, a spus cantaretul. Experienta sa din televiziune si-a spus cuvantul si s-a descurcat exemplar.

loading...