Prezentatoarea de stiri de la ProTV, Roxana Hulpe, a povestit in platoul emisiunii „Vorbeste lumea” despre schimbarile importante din viata ei si despre planurile sale de viitor.

Relatia cu D’artagnan de la Mastechef

Printre altele, a adaugat si cateva detalii despre relatia sa cu Alex Petricean.

Relatia dintre Roxana Hulpe si Alex Petricean dureaza de aproape 3 ani. Alex Petricean este unul din cei mai renumiti bucatari de la noi din tara. El este poreclit D’artagnan de la Mastechef si a devenit faimos dupa ce a participat la prima editie Master Chef, unde s-a clasat pe locul 3.

Spera ca la anul sa isi poata implini visul

Cei doi aveau deja in plan ca anul acesta sa se casatoreasca. Insa, la fel cum a afectat pe toata lumea, nici ei nu si-au putut duce planurile la bun sfarsit, din cauza pandemiei. Ei nu renunta si spera ca la anul sa isi poata implini visul si sa aiba impreuna si un copil.

„Era asa… foarte arogant si asta mi-a placut la el”

Prezentatoarea de stiri de la ProTV, Roxana Hulpe, a povestit cum l-a cunoscut pe D’artagnan de la Mastechef. „In ziua aia am fost sa filmez cele mai bune restaurante care au fost premiate. Am intrat in restaurantul respectiv si l-am vazut pe Alex si am stiut. Era asa… foarte arogant si asta mi-a placut la el. Dupa aceea am vorbit cu el si mi-am dat seama ca omul asta chiar chiar stie ce face si pe mine ma atrag oamenii care fac cu daruire ceea ce fac. E si frumos, e si destept”, a spus Roxana.


Sursa: Click!
Foto: CANCAN

loading...