Cine este Vincent Lointier? Concurentul de origine franceza de la Chefi la Cutite a plecat acasa. Nu doar Florin Dumitrescu a fost socat de anunt, dar si ceilalti concurenti. Mai mult decat atat, a plecat acasa cu una dintre cele mai mici note de la proba individuala din acest sezon: 6.

Citeste si: Castigator Chefi la cutite 2020. Surpriza: El va incasa marele premiu de la Antena 1?

Bucatarii au avut de ales cate un ingredient deosebit, pe care sa il combine cu fructele si legumele din camara Lidl. Vincent din echipa Bulinelor a avut de ales intre ficat de gasca si kiwi. Pentru ca i s-a parut prea la indemana prima varianta a decis sa riste. Din pacate pentru el, alegerea lui l-a trimis acasa.

Cine este Vincent Lointier de la Chefi la Cutite

Francezul din echipa lui Florin Dumitrescu este pasionat de bucatarie de la varsta de 11 ani. A lucrat cu niste bucatari de top din Franta, in restaurante care aveau stele Michelin. In Romania, Vincent si-a deschis o scoala de bucatari, dar si un restaurant la Cluj. A ajuns in tara noastra dupa ce s-a indragostit de o romanca.

Citeste si: Vladut de la Chefi la Cutite, scrisoare pentru Sorin Bontea. Ce i-a transmis dupa eliminare

„Tatal meu este bucatar si de la 11 ani am lucrat in bucatarie. In fiecare weekend, tatal meu gatea la o sala de evenimente si am vrut sa merg cu el. Am dat o mana de ajutor si, treptat, a inceput sa-mi placa. Am facut 6 ani de scoala de bucatari, unde m-am specializat si pe partea de management”, isi amintea concurentul.

Cine este Vincent Lointier. „Apoi am lucrat la restaurante cu stele Michelin si in restaurantele unor chefi de top din Franta. Am doar 33 de ani, dar cred ca am ajuns la un nivel in care sa pot sa transmit mai departe ceea ce am invatat”, a mai povestit Vincent Lointier pentru adevarul.ro.

Cine este Vincent Lointier. A pornit dintr-o mica localitate din Normandia, la 120 de kilometri de Paris. In Franta, si-a cunoscut sotia. Este o clujeanca get-beget, de profesie kineto-terapeut. Concurentul de la Chefi la Cutite a fost a fost rugbist profesionist, activand in Liga a II-a la una dintre campioanele „Cocosului galic”, sustine sursa citata anterior.

„In Franta poti trai din banii pe care-i castigi ca rugbist in Liga a II-a, chiar si in Liga a III-a. Am jucat rugby si la echipa locala din Cluj, dar aici castigurile sunt mici”, a povestit francezul.

Citeste si: Chefi la cutite: 30 noiembrie 2020. Eliminare socanta. Multi il vedeau in marea finala

loading...