Chefi la Cutite: 1 decembrie 2020. Se ascut cutitele inainte de ultimele editii ale emisiunii de la Antena 1. Tensiunea a crescut atat intre cei trei chefi si cat si intre concurentii ramasi. Proba pe echipe a venit cu o veste socanta pentru Scarlatescu, Dumitrescu si Bontea. Chef Catalin Scarlatescu si-a adjudecat inca o victorie.

Citeste si: Chefi la cutite: 30 noiembrie 2020. Eliminare socanta. Multi il vedeau in marea finala

Ionut, Maria, Foca si Luca din echipa Dungilor a lui Sorin Bontea s-au luptat cu Alberto, Claudia, Kani si Roxana din echipa Bulinelor a lui Florin Dumitrescu, in proba individuala. Amuleta a fost castigata in aceasta seara de catre Roxana. Cine a fost urmatorul concurent eliminat la Antena 1, dupa Vincent?

Chefi la Cutite: 1 decembrie 2020. Cine a plecat acasa. Scene incredibile la Antena 1

In cadrul probei individuale, Foca din echipa lui Sorin Bontea si-a folosit amuleta. Cu toate ca initial nu a dorit sa „loveasca” atat de tare in rivali, a cedat in cele din urma presiunilor din echipa. Si-a folosit amuleta conform indicatiilor oferite de Ionut si de Maria si le-a blocat tuturor Bulinelor sarea.

Dupa eliminarea socanta a lui Vincent, Florin Dumitrescu a pierdut un om extrem de important. Alberto, cutitul de aur, pleaca acasa cu punctajul de 7 puncte. Kani a reusit sa treaca mai departe cu 9 puncte. Spre surprinderea tuturor, Luca a reusit sa castige 13 puncte cu o supa ramen. Concurentii sunt in stare de soc.

Cine este Vincent Lointier de la Chefi la Cutite. Francezul lui Florin Dumitrescu a plecat acasa

Chefi la Cutite: 1 decembrie 2020. Concurentul de origine franceza de la Chefi la Cutite a plecat acasa, in editia din 30 noiembrie. Nu doar Florin Dumitrescu a fost socat de anunt, dar si ceilalti concurenti. Mai mult decat atat, a plecat acasa cu una dintre cele mai mici note de la proba individuala din acest sezon: 6.

Citeste si: Castigator Chefi la cutite 2020. Surpriza: El va incasa marele premiu de la Antena 1?

Bucatarii au avut de ales cate un ingredient deosebit, pe care sa il combine cu fructele si legumele din camara Lidl. Vincent din echipa Bulinelor a avut de ales intre ficat de gasca si kiwi. Pentru ca i s-a parut prea la indemana prima varianta a decis sa riste. Din pacate pentru el, alegerea lui l-a trimis acasa.

Citeste AICI un interviu cu Vincent.

loading...