Celentano: mesaj viral de 1 Decembrie. Faimosul personaj din Las Fierbinti, interpretat de Adrian Vancica, le-a dat din nou o lectie romanilor. In anul 2016, poezia lui rostita de Ziua Nationala a Romaniei devenea virala pe internet. Acum, scenaristii Las Fierbinti au dat din nou lovitura cu un moment exceptional.

Actorul, prin intermediul lui Celentano, le-a vorbit romanilor pe intelesul tuturor despre problemele care ne dor pe toti. A reusit sa atinga niste subiecte importante si nu a uitat nici sa transmita un mesaj dureros autoritatilor din tara noastra. Clipul a devenit rapid viral, la fel ca cel din trecut.

Celentano: mesaj viral de 1 Decembrie

„Cui mama dracu’ ii mai arde de poezie, doamna? Dumneavoastra nu vedeti cum traim noi? Intr-un banc de-ala sec care nu-l intelege nimeni. Un peste mergea pe un drum. Asta-i Romania. Il intreb: «ce cauta ma, pestele ala pe drum?» E normal? Nu e normal, pestele trebuie sa stea in apa.

Dar a ajuns pestele ala acolo ca l-a pus ma-sa, l-a pus ta-su, un senator, un deputat, pe pile. Si el cand s-a vazut acolo ce face? Nimic, incearca sa mearga pe bicicleta, ca sa fie el mai cu mot. Nu mai e nimic normal. Te uiti in stanga, in dreapta. Anapoda ai scoala”, si-a inceput Celentano din Las Fierbinti mesajul pentru romani.

Celentano: mesaj viral de 1 Decembrie. „Copiii, ii invata in scoala, tango. Termina scoala, da copilul de viata, surpriza! In viata se joaca calusarul. Stiti? Nu stim. Pai de ce, ma? Pentru ca pe noi, in scoala, ne-a invatat tango. Pai hai, mai, sa va invete ce trebuie. Pai nu putem. Pai de ce? Pentru ca asa e sistemul. Asa e sistemul?

Sistemul asta pe mine ma zapaceste de cap, ca nu inteleg. Intri in spital si, daca ai noroc sa iesi de acolo, esti mai bolnav decat ai intrat. Te duci in alt spital sa te tratezi de ce ai luat din primul, dupa aia in al treilea din al doilea si tot asa pana cand ajungi sa te tratezi cu pamant la cimitir„, a spus actorul Adrian Vancica, in pielea personajului Celentano.

Dureros ce le transmite romanilor personajul din Las Fierbinti: Te duci in spital pana ajungi la cimitir

Celentano: mesaj viral de 1 Decembrie. „Cum facem noi ca sa schimbam sistemul? Asta-i intrebarea. Un peste merge pe drum. Pune, mai, pestele ala in apa, sa inoate, sa dea din codita. Avem si poezie in viata noastra. Avem poezie, respectiv rima. Ca si la poezie se repeta, si in viata noastra se repeta. Din 4 in 4 ani, din 5 in 5 ani.

Este rima incalecata, ca toti vrea sa ne incalece. Este rima imperecheata, ca toti vrea sa ne imperecheze. Si vine cu aceeasi poezie. O sa fie bine, o sa va dam, o sa va facem. O sa facem schimbarea. Stiti ce intelege ei cand face schimbarea? Ca schimba pe Mamba cu Tamba”, si-a continuat el discursul.

Celentano: mesaj viral de 1 Decembrie. „Explicati-mi mie, daca este acelasi joc, cu aceleasi reguli, cu aceleasi butoane, cu aceiasi oameni, cum mama dracu’ se schimba ceva? Cum? Vreau si eu sa vad pestele in apa, drumul cu asfalt. Purceaua e moarta in cotet demult. Si stii ce face? Ii pune pijama si spune: «ba nu, doarme!»

Zau, ma? De ce esti ma, hahalera? Eu nu vad, ma, ca e moarta? Si cum vad eu vede toti. Si mai este un proverb care ma tot gandesc la el. Statul cand zice ca iti ia, iti ia. Cand zice ca iti da, zice. Dar cred ca sistemul trebuie schimbat. Si pana se schimba, ca sa nu ne mai bazam pe asta, hai sa ne bazam pe noi. Eu asa fac, ma bazez pe voi. Hai, Romania”, incheie Celentano discursul de 1 Decembrie.

loading...