Atunci cand faceau parte din juriul emisiunii Vocea Romaniei, Irina Rimes si Tudor Chirila au avut mai multe schimburi de replici taioase. Anul acesta nu s-au mai tinut filmarile din cauza pandemiei. Care este, de fapt, relatia lor?

Intr-un interviu pentru revista Ok! Magazine, Irina Rimes a vorbit despre ultima perioada din viata sa, dar si despre cum s-a descurcat in aceste vremuri tulburi.

“Nu m-am plimbat pe nicaieri, am hotarat sa stau cat mai mult timp acasa, sa evit aglomeratia, exceptand sesiunile, photo shootingurile si filmarile de clip, unde toata lumea era testata si unde s-au respectat toate normele de siguranta. Cred ca singurul lucru nebunesc pe care l-am facut a fost sa urc in masina si sa ma mai plimb un pic pe drumurile din Romania, ca sa-mi aduc aminte ce tara frumoasa avem”, a marturisit Irina Rimes, pentru sursa citata.

Solista sustine ca nu o sperie problemele financiare, chiar daca foarte multe concerte s-au anulat: “Niciodata nu m-au speriat problemele financiare. Inainte de piesa Visele, faceam 250 de lei pe weekend si tot traiam fericiti”.

Intrebata daca s-a intamplat vreodata sa il sune pe Tudor Chirila pentru vreo problema, Irina spune ca sunt foarte buni prieteni. “Desigur, si nu ezit sa fac asta. Avem o relatie amicala foarte buna si foarte stransa”, a marturisit solista.

Momentul in care a aflat ca Smiley va deveni tata a facut-o foarte fericita pe Irina Rimes. “Cu prima ocazie cand l-am vazut, l-am felicitat. Ma bucur foarte mult pentru amandoi, vestea a fost ca o floare intr-un camp in care stestea numai iarba”, a mai spus Irina.

loading...