A pus bicarbonat de sodiu in masina de spalat. Costa putin, insa plicul cu bicarbonat are numeroase utilizari in viata de zi cu zi. Nu face miracole doar in bucatele gustoase pregatite in casele romanilor. Bicarbonatul de sodiu face minuni si cand vine vorba de frumusete ori de curatenia casei.

Citeste si: Bicarbonat de sodiu in lapte fiert. Uluitor ce se intampla daca bei acest amestec

Este unul dintre cele mai utilizate ingrediente din prezent, iar lista de trucuri pare nelimitata. Astazi iti explicam cum il poti folosi intr-un mod inedit.In ultima perioada, trucurile cu bicarbonat au devenit tot mai cautate. De la masti de fata, pana la curatarea tapiteriei din masina, este evident ca acest praf este cu adevarat minunat.

A pus bicarbonat de sodiu in masina de spalat. Ce a urmat este incredibil

Costa cativa lei, il gasesti chiar si la magazinele mici sau il ai deja in casa. Nu ai nevoie de ingrediente complicate si scumpe. Poti face minuni chiar la tine acasa. Ce se intampla insa, de fapt, daca pui bicarbonatul de sodiu in masina de spalat? Astazi iti explicam toate efectele miraculoase care apar in urma acestui gest.

Citeste si: Si-a pus bicarbonat de sodiu sub ochi. Efectul a uimit pe toata lumea

Dupa ce il pui in masina, vei scapa de mirosul neplacut. Acesta apare in tesaturi din cauza bacteriilor. Atunci cand speli rufele, moleculele de detergent penetreaza celulele, eliminand bacteriile. Insa, atunci cand detergentul nu este suficient de bun, are nevoie de o mana de ajutor.

A pus bicarbonat de sodiu in masina de spalat. Pune o jumatate de cana cu bicarbonat de sodiu in masina de spalat. Repeta acest lucru la fiecare ciclu de spalare, pentru ca detergentul sa fie mai eficient. Praful ieftin si miraculos regleaza, de fapt, pH-ul apei. Astfel o impedica sa devina mult prea acida sau prea alcalina. Daca mirosul este puternic, ai un alt truc la indemana.

Pui rufele la inmuiat intr-un amestec facut din apa si bicarbonat de sodiu, inainte sa le speli. Dizolvi o cana de praf in apa calda. Pui apoi apa in cada sau intr-un lighean mare cu apa rece. Se toarna amestecul de bicarbonat dizolvat in ea, se pun rufele murdare si se lasa peste noapte. A doua zi, se spala in mod normal.

Citeste si: A pus bicarbonat de sodiu pe buretele de vase. Rezultatul este total neasteptat

loading...