Audientele au explodat in 2020 pentru noul sezon Bravo ai stil! Celebrities. Show-ul a suferit o usoara modificare, insa, fata de anii precedenti. Inainte, concurentele erau tinere simple, oarecare. Anul acesta, concurentele „Bravo, ai stil!” sunt vedete.

Informatii incredibile de la surse din interiorul emisiunii

Emisiunea cu rating uluitor s-a aflat printre preferintele romanilor in materie de show-uri televizate inca de la inceputurile sale. Insa participantii se feresc mereu sa ofere detalii publice. Si asta pentru un motiv foarte bun. Contractul semnat specifica in mod clar ca daca participantii dezvaluie informatii despre rezultate, pana la momentul finalei, trebuie sa plateasca daune in valoare de cateva zeci de mii de euro.

Cu toate acestea, anumite informatii au reusit oricum sa iasa la iveala, conform CANCAN. Conform surselor CANCAN, stiuatia din urmatoarele emisiuni va sta in felul urmator:

„Urmatoarea eliminata va fi Xonia, pe care au adus-o sa fie carne de tun, ca sa nu se supere foarte tare celelalte concurente la urmatoarea eliminare. Apoi va urma Roxana Nemes. Amandoua au venit pentru publicitate, nu neaparat pentru bani sau stil. Si pentru ca au stat doar in cateva editii, banii au fost putini, aproximativ 2.000 de euro Xonia si 5.000 Roxana.”

Detaliile interesante continua despre noul sezon Bravo ai stil!

„Cele sase semifinaliste vor fi: Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu, Cristina Siscanu, Deea Codrea si Oana Radu. S-a inregistrat deja si o parte din bucata finala cu trei dintre concurente cu puncte putine care vor fi scoase in fata pentru a da piept cu publicul telespectator: Tonciu, Siscanu si Oana Radu”, prezinta sursa de la Kanal D.

Lupta pentru titlul de castigatoare urmeaza, deci, sa fie data intre Theo, Deea si Alexandra Ungureanu. Totusi, surse interne au indicat faptul ca, desi in mod normal ar trebui ca votul publicului sa fie luat in considerare, este posibil ca urmatoarea castigatoare a concursului sa fie deja stabilita ca fiind Theo Rose.

Cine este Theo Rose

Theodora Maria Diaconu, nascuta in 8 august 1997, in Ploiesti, este o cantareata romana. A inceput sa cante de la varsta de 4 ani si a debutat pe scena cantand muzica populara.

De la varsta de 11 ani si-a desoperit cu adevarat pasiunea pentru muzica usoara, fiind apreciata de public si jurii de specialitate, obtinand numeroase premii si trofee la diferite concursuri.

Conform wiki-ului artistic, Theo Rose a devenit cunoscuta publicului larg chiar la Kanal D, prezentand, alaturi de Dan Bordeianu, emisiunea “KIDSing“, in anul 2014.


Sursa: CANCAN
Foto: Kanal D, Libertatea

loading...