Spre deosebire de alti ani, cand magazinele functionau in regim normal, trebuie sa avem in vedere ca anul acesta avem in vigoare si restrictiile impuse de pandemie. Astfel, anul acesta, programul magazinelor in minivacanta de 1 decembrie va fi altfel decat programul cu care eram obisnuiti in anii anteriori.

Program Mega Image de 1 decembrie

Zilele libere din perioada urmatoare vor fi luni, pe 30 noiembrie, dar si marti, pe 1 decembrie, cu ocazia zilei nationale. Astfel, romanii se vor bucura de o minivacanta de 4 zile. Aceasta va incepe de sambata, 28 noiembrie, pana inclusiv marti, 1 decembrie.

In perioada acestei minivacante de 1 decembrie, magazinele Mega Image vor avea un program normal. La fel ca si pana acum, in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie, va puteti face cumparaturile de la Mega Image intre orele 08:00 si orele 21:00, in fiecare zi.

Programul magazinelor Mega Image in data de 1 decembrie

Pentru a veni in ajutorul oamenilor care vor sa isi faca plinul la cumparaturi in perioada urmatoare, conducerea lantului de magazine a decis ca programul pentru zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie sa nu sufere modificari.

Conform informatiilor afisate pe site-ul oficial Mega Image, magazinele vor avea urmatorul program:

Luni – Duminica: 08:00 – 21:00

Va recomandam totusi sa vizitati site-ul oficial Mega Image, la mega-image.ro, pentru a afla programul magazinelor Mega Image din zona dumneavoastra. Pot exista diferente de program in functie de locatie.

Programul Mega Image pe 30 noiembrie de Sfantul Andrei

Potrivit datelor puse la dispoziţie pe site-ul oficial al lanţului de magazine Mega Image, programul pe 30 noiembrie 2020 va fi 08:00 – 21:00.

Citeste si:


Foto: which.co.uk

loading...