Mirabela Dauer – diagnostic dur. Artista a facut acum o serie de marturisiri cutremuratoare despre boala cu care se lupta. Cancerul s-a extins la vezica, iar medicii au fost nevoiti sa ii scoata 52 de ganglioni, inainte sa inceapa tratamentul.

Cu toate acestea, artista este convinsa ca Dumnezeu este de partea ei. Mirabela, in varsta de 73 de ani, a dezvaluit prin ce cosmar a trecut cand medicii i-au dat diagnosticul infiorator. Ce traieste de trei ani de zile?

Mirabela Dauerdiagnostic dur. „Pe 28 ianuarie implinesc 3 ani de cand am vorbit cu medicul sa fac analizele. Aveam o oboseala si am inceput cu un RMN. Mi-am facut si CT. Analizele mi-au iesit bune, cu o infectie, dar eu am mici infectii.

A venit doctorul la mine si mi-a zis ca am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marti m-a pus pe masa de operatie. Aceasta a durat 6-7 ore”, a povestit Mirabela Dauer la emisiunea ”Vorbeste lumea” de la PRO TV.

Mirabela Dauer, diagnostic dur dat de medici: Cancerul meu s-a extins

Cantareata a reusit sa isi revina dupa ce a fost operata, de tumora la rinichi. Pune asta pe seama faptului ca Divinitatea i-a dat o mana de ajutor. „Dupa ce mi-am revenit, tipam ca vreau apa. Eram disperata. Operatia a decurs bine. Am fost increzatoare pentru ca-L iubesc pe Dumnezeu.

Am avut o tumora ascunsa pe un rinichi. Mi-a zis ca am un cancer furios si ca poate nu o sa ajung la chimioterapie. Cancerul meu s-a extins la vezica”, a povestit artista.

Mirabela Dauerdiagnostic dur. „Mi-a scos 52 de ganglioni si a inceput tratamentul la vezica. Cancerul meu s-a extins la vezica. Telenovela mea continua de 3 ani, tratamentul continua. Am inceput sa fac chimioterapie, dar mai pasiva.

De doi ani de zile, in fiecare luna, acum mai am o singura sedinta, imi baga in vezica acest microb, al tuberculozei. Trebuia sa termin mai demult, dar a venit pandemia. Din 3 in 3 luni fac un fel de operatie, o cistoscopie pentru controlul la vezica”, a marturisit artista, la ProTV, scrie click.ro.

Mirabela Dauer nu si-a mai vazut unicul fiu de 20 de ani. Ce s-a intamplat, de fapt, cu Nanu

Mirabela Dauerdiagnostic dur. Mirabela Dauer traieste o adevarata drama. Celebra cantareata nu si-a mai vazut unicul fiul de 20 de ani. Nanu are acum 43 de ani, iar povestea este desprinsa dintr-un film de la Hollywood. Mirabela Dauer (73 de ani) a fost casatorita cu Traian Popovici si au avut impreuna un fiu. Dupa divort, Nanu, fiul artistei, a ramas impreuna cu tatal lui.

Recent, Mirabela Dauer a acordat un interviu Iulianei Marciuc in care a vorbit despre acest subiect sensibil. Mai mult, artista spune ca fiul ei, Dan Alexandru Popovici, a abandonat-o complet si refuza sa-i vorbeasca.

Citeste AICI toata povestea.

loading...