Irinel Columbeanu a urcat pe scena de la iUmor. Afaceristul a fost invitat sa participe la editia eveniment iUmor Roast si a prezentat un moment cu replici acide la adresa juratilor.

Delia, Cheloo si Mihai Bendeac au crezut ca nu vad bine atunci cand Irinel Columbeanu a pasit pe scena. “Niciodata nu ma asteptam sa-l vad pe scena la iUmor”, a marturisit Delia.

Irinel Columbeanu a facut haz de necaz cu privire la situatia lui financiara: “Am venit pana aici in plimbare. Fac exercitii, nu vreau sa obosesc ca sa nu ma asez pe vreo banca, pe mine bancile m-au nenorocit, asa ca nu vreau sa mai aud de ele”.

Acesta a marturisit cum este viata lui, dupa ce a ramas fara milioanele din conturi: “In ultima vreme am facut bani vanzand case, singura problema este ca erau ale mele. Azi esti sus, maine esti jos, esti acelasi om, desi cei din jur te trateaza diferit, oamenii te respecta si vor sa iti fie prieteni daca esti milionar, au senzatia ca le vei da lor banii”, a mai spus Irinel Columbeanu, la Antena 1.

Delia a marturisit ca momentul i s-a parut mai mult trist decat haios si nu a putut sa se amuze: “Pentru mine a fost un moment trist ca eu aveam o anumita imagine despre dumnealui si am descopeirt aceasta imagine nefericita”.

Irinel Columbeanu, saracit de banci

Irinel Columbeanu a pierdut tot din cauza datoriilor la banci. In acest moment, afaceristul locuieste cu chirie intr-un apartament cu doua camere din cartierul Colentina. Isi face singur mancare, curatenie si isi conduce masina. In vremurile bune, Irinel era inconjurat de bucatari, soferi si menajere.

loading...