Chefi la cutite: 30 noiembrie 2020. Pe masura ce ne apropiem de semifinale, tensiunea creste vizibil in emisiunea de la Antena 1. In aceasta editie, au alternat momentele de scandal cu cele de bucurie. Prima proba, cea pe echipe, a adus haosul in echipa lui Florin Dumitrescu, dar si in cea a lui Sorin Bontea.

Citeste si: Vladut de la Chefi la Cutite, scrisoare pentru Sorin Bontea. Ce i-a transmis dupa eliminare

Daca in echipa Bulinelor dezorganizarea a facut ravagii, in echipa Dungilor, Bontea ii banuieste pe colegii Mariei ca o saboteaza. Razboiul dintre concurenta si Ionut Belei a izbucnit din nou. Blenche l-a dezamagit pe Florin Dumitrescu, in timp ce pesimismul lui Catalin Rizea i-a scos din minti pe colegii din echipa Carourilor.

Chefi la cutite: 30 noiembrie 2020. Eliminare dureroasa la Antena 1

Din fericire, Catalin Rizea a primit cel mai frumos cadou de ziua lui. Echipa lui Catalin Scarlatescu a castigat sapte farfurii, echipa lui Sorin Bontea a castigat 3 farfurii, in timp ce echipa lui Florin Dumitrescu a primit doar o farfurie inapoi, pe banda. Asadar, Bulinele si Dungile s-au luptat la proba individuala.

Eliminare socanta la Antena 1! Vincent din echipa lui Florin Dumitrescu a avut de ales intre doua ingrediente: pateu de rata si kiwi. Unul dintre cel mai puternic concurent a pierdut chiar pe mana alegerii lui. Cu toate ca multi il vedeau drept un finalist, bucatarul francez a plecat acasa. Ionut, Maria si Foca din echipa lui Sorin Bontea au primit cate 15 puncte, iar amuleta a ajuns la Foca.

Citeste si: Scandal urias la Antena 1. Chef Florin Dumitrescu a plecat din platou

Chefi la cutite: 30 noiembrie 2020. Concurentii au avut de pregatit un fel de mancare folosind fructe si legume de la Lidl. Insa, proba a inclus si o capcana. Fiecare bucatar a trebuit sa traga un bilet cu un nume al unui rival din cealalta echipa. Apoi a trebuit sa aleaga un ingredient extrem de dificil pe care adversarul a trebuit sa il includa in preparat.

Citeste si: Castigator Chefi la cutite 2020. Surpriza: El va incasa marele premiu de la Antena 1?

Goji, varza murata sau ovaz, toate aceste variante aduse de Gina Pistol le-au dat mari batai de cap concurentilor. Daca in trecut isi dadeau seama usor dupa degustare cine a gatit felul de mancare din farfurie, de aceasta data si juratii au fost destul de incurcati. Momentul votului a starnit noi tensiuni, Chef Florin Dumitrescu acuzandu-si colegii de aliante.

loading...