James Hewitt si Diana s-au intalnit in 1986, cand el era instructorul ei de calarie. Amantul Printesei Diana, James Hewitt, a fost militar de cariera: a absolvit Academia Militara Regala si a fost comandant in armata britanica in 1978. Nu ar fi banuit ca soarta il va prezenta uneia dintre cele mai faimoase femei din lume.

Amantul Printesei Diana, intalnire la cocktail

Cand Hewitt a intalnit-o pe Diana la un cocktail, in toamna anului 1986, era capitan de stat major in Life Guards, un regiment al cavaleriei casnice. In The Diana Chronicles , Tina Brown l-a descris pe Hewitt ca „o versiune mai tanara, mai draguta, mai putin complicata si mult mai putin impovarata a printului Charles: cordiala, manierata si frumoasa in modul inalt, cizelat, de carti de povesti pe care Diana o admira mereu”.

Diana i-a cerut lui Hewitt sa-i dea lectii de calarie. „Un singur lucru am gresit”, a scris Hewitt in cartea sa, Dragoste si razboi , publicata in 1999. „Ne-am indragostit”.

Potrivit The Diana Chronicles , Diana s-a ocupat de relatie. „A facut primul pas ajungand sa-l sarute cand erau singuri in cantina ofiterilor, spunandu-i: <<Am nevoie de tine. Imi dai putere. Nu pot sa suport cand nu sunt cu tine >>. De la inceput pana la sfarsit, Diana a condus aceasta afacere”.

Ani mai tarziu, in 2017, Hewitt a descris prima parte a aventurii: „Dintr-o data nu te poti satura unul de celalalt”, a spus el pentru emisiunea „Sunday Night” in 2017.

Hewitt se afla adesea in Palatul Kensington

In serial The Crown , Hewitt este dus in secret la Kensington – ceea ce, intr-adevar, s-a si intamplat in realitate.

„Hewitt era strecurat in mod regulat in Palatul Kensington in timpul relatiei lor”, a spus Anna Pasternak, care a colaborat cu Hewitt la o carte. „Mi-a spus ca a fost ingrozit in prima noapte in care a stat la Palatul Kensington, bucurandu-se totusi de faptul ca Charles si Diana aveau dormitoare separate.”

Potrivit lui Brown, Hewitt a devenit oaspete obisnuit la Palatul Kensington si Highgrove, resedinta privata a lui Charles si a Dianei, ori de cate ori Charles era plecat. „A devenit un oaspete privat atat de familiar incat William si Harry au dezvoltat o pasiune pentru el”, a scris ea.

Relatia s-a incheiat cand Hewitt lupta in razboiul din Golf

In 1989, relatia a incetinit cand Hewitt a fost trimis in Germania timp de doi ani. Diana, potrivit lui Brown, a incercat sa traga sfori pentru a nu fi trimis in strainatate: „A spus:„ Ai promis ca vei fi mereu aici pentru mine si acum ai incalcat promisiunea”.

Si-au reinceput relatia in 1990, inainte de a fi trimis in razboiul din Golf. Diana a fost uimita de cat de serios devenea Hewitt in scrisori: „Vorbea deschis despre petrecerea restului vietii lor impreuna”.

Dupa ce Charles a marturisit intr-un documentar TV ca relatia sa cu Diana s-a „destramat iremediabil” in 1994, Hewitt i-a dat lui Pasternak acordul pentru a-si spuine povestea.

Nu, nu este tatal printului Harry – in ciuda zvonurilor

Unul dintre cele mai populare zvonuri despre familia regala este ca Hewitt, nu Charles, este adevaratul tata al printului Harry.

Hewitt neaga insistent acest lucru – iar cronologia il sustine. Hewitt a cunoscut-o pe Diana in 1986, cand Harry avea deja doi ani.

Diana ar fi stiut despre zvonuri si a fost intristata de ele. „O simpla comparatie de date dovedeste ca este imposibil ca Hewitt sa fie tatal lui Harry. O singura data am discutat subiectul cu ea, iar Diana a plans”, a scris fostul ofiter de protectie personala al lui Hewitt, Ken Wharfe.


Sursa: oprahmag.com
Foto: thetimes.co.uk

loading...