Alimentul toxic si ieftin consumat de romani. Costa doar cativa lei, dar are efecte devastatoare pentru sanatate. Se prepara in cateva minute, chiar are un gust bun, insa pericolul este foarte mare pentru organismul nostru. Specialistii trag un semnal de alarma in privinta acestui produs.

Citeste si: Pericolul din frigider. Alimentele toxice pe care romanii le cred sanatoase

Este la indemana oricui, se gaseste in aproape orice magazin. Este gata pentru consum in doua minute, dar reprezinta un veritabil cocktail de E-uri. Multi medici sustin chiar ca cei care mananca asa ceva pe termen lung, se poate imbolnavi de cancer la stomac sau cancer la colon.

Alimentul toxic si ieftin consumat de romani. Este reteta sigura pentru aparitia cancerului

Este vorba despre supa la plic din comert. Atunci cand o gospodina pregateste o ciorba de legume sau o supa, sta mai mult timp in bucatarie, dar rezultatul este unul plin de vitamine. Legumele si borsul pregatit in casa iti aduc numeroase beneficii pentru sanatate.

Citeste si: Cele mai toxice alimente de post. Capcana de la raft, din orice magazin

Insa, atunci cand vine vorba despre supa la plic vorbim, de fapt, despre o ciorba… de substante nocive! Contine aditivi, conservanti si E-uri, de care trebuie sa ne ferim daca vrem sa fim sanatosi si sa avem o alimentatie corecta si echilibrata. Conform specialistilor, supa la plic are o valoare nutritiva scazuta.

Alimentul toxic si ieftin consumat de romani. Se pare ca atunci cand consumi des astfel de produse, poti ajunge sa suferi de niste boli grave. „Produsele de acest gen sunt extrem de bogate in sare, au sare mult peste necesarul nostru se adauga si zahar, se adauga si potentiatori de aroma. Se poate ajunge la hipertensiune arteriala, probleme renale si alte lucruri de genul”, sustin medicii, conform jurnalul.ro.

Citeste si: Cele mai cancerigene alimente. Sunt toxice, dar romanii le mananca zilnic

Consumul excesiv de supe la plic poate duce, pe termen lung, la aparitia unor diferite tipuri de cancer la stomac sau colon. Daca le mananci rar, la nevoie, atunci o mica placere vinovata nu iti distruge sanatatea. Insa, pe termen lung si consumate des, supele instant sunt o bomba cu ceas.

loading...