Putina lume stie faptul ca Adrian Nastase a mai fost casatorit odata, in anul 1973. Marea sa dragoste de atunci a fost o colega de facultate, care provine dintr-o familie importanta. Din pacate, mariajul lor nu a rezistat.

Adrian Nastase a devenit cunoscut datorita vietii sale politice, ocupand zeci de functii publice. Cu zeci de ani in urma, fostul politician a fost casatorit cu fiica unui cunoscut demnitar, potrivit okmagazine.ro.

Este vorba despre Ilinca Preoteasa, actualmente Bartolomeu. Ea este fiica fostului ministru de Externe, Grigore Preoteasa, care a decedat in tragicul accident de avion petrecut pe 4 noiembrie 1957, la Vnukovo, langa Moscova.

Adrian Nastase si Ilinca s-au cunoscut pe bancile facultatii, ambii absolvinf cursurile Universitatii din Bucuresti. “Ilinca, pe care toti baietii o protejau, s-a indragostit de un tanar frumos, destept si cu mare priza la reprezentantele sexului frumos”, povestea Madalin Voicu.

Cei doi s-au casatorit in anul 1973, dar mariajul lor a rezistat doar un an. S-au despartit rapid, dar au ramas in relatii bune. Dupa divort, Ilinca a cunoscut succesul in America. Ea s-a recasatorit cu Bogdan Bartolomeu si au emigrat in SUA in anii 80.

Ilinca locuieste acum in Beacon, New York. Ea detine un magazin de mobila si un studio de design interior.

loading...