Vladut de la Chefi la Cutite a fost unul dintre cei mai apreciati concurenti de la Antena 1. Initial, a fost ales de Sorin Bontea, cel care il vedea printre cei mai buni din echipa. Apoi, a fost luat in mod surprinzator de catre Florin Dumitrescu, dupa ce si-a folosit o amuleta. Alaturi de el, a venit in echipa Bulinelor si Roxana Blenche, din echipa lui Scarlatescu.

Insa, a venit si ziua esecului, atunci cand Vladut Manoliu a fost eliminat din competitie de catre… Zanni! Momentul a socat atunci pe toata lumea, dar Bontea a luat o decizie care a schimbat din nou jocul: l-a salvat pe Vladut si l-a adus inca o data in echipa Dungilor. Norocul lui nu a durat multa vreme si a plecat acasa, dupa ce a ramas ultimul la jurizare, alaturi de Maria.

Vladut de la Chefi la Cutite, scrisoare pentru Sorin Bontea. Ce i-a transmis dupa eliminare

„Nu fi suparat pentru mine! Eu nu sunt. Drumul meu nu se termina aici. Poate nu am ajuns in finala lor, dar tocmai m-am calificat in finala mea proprie. Sunt eu impotriva mea, si crede-ma ca voi face tot ce imi sta in putinta ca sa castig de aceasta data. Iti promit, o sa fiu castigator in Finala Vietii mele.

Sa stii, chiar si eu pot avea emotii. Chiar si eu am zile proaste. Chiar si eu pot sa uit pe moment tot ce stiu de-o viata. Chiar si eu am trairi intense, cu palpitatii si respiratie taiata. Chiar si eu sunt om”, a inceput mesajul.

Ce mesaj a avut Vladut pentru fostii colegi de emsiune

Vladut de la Chefi la Cutite: „Multumesc! Multumesc Chef Sorin Bontea pentru ca m-ai ales in echipa ta fara sa stai pe ganduri, chiar de la inceput. Multumesc Chef Dumitrescu pentru ca ai vazut potentialul meu si m-ai luat in echipa bulinelor ca sa facem arta in farfurie impreuna.

Multumesc colegilor mei, din ambele echipe, pentru ca m-au inspirat si pentru ca m-au sustinut. Iti multumesc tie, cititorule, pentru ca ai stat de fiecare data cu sufletul la gura, pentru ca ai trait impreuna cu mine fiecare victorie si fiecare esec. Iti multumesc pentru ca ai fost, si esti, alaturi de mine”.

Vladut de la Chefi la Cutite: „Ma inclin! Ma inclin in fata voastra, a tuturor, in semn de recunostinta si respect. Ma inclin in fata acestei experiente extraordinare si invart pentru ultima oara cutitul in aer, aici, la Chefi la cutite. A fost o experienta pe care cuvintele nu o pot descrie la adevarata valoare.

M-am redescoperit. Am invatat. M-am atasat. Mi-am facut prieteni. M-am pierdut. M-am regasit. Nu fi suparat pentru mine! Eu nu sunt. Drumul meu nu se termina aici”, a scris Vladut Manoliu, in scrisoarea postata pe retelele de socializare, dupa eliminare.

Citeste si:

Castigator Chefi la cutite 2020. Surpriza: El va incasa marele premiu de la Antena 1?

Chefi la Cutite – Ionut Georgel Belei. Cine este, de fapt, cutitul de aur al lui Sorin Bontea

Cine este Maria Sandru de la Chefi la Cutite, din echipa lui Sorin Bontea. Cea mai controversata concurenta din sezonul 8

loading...