Prognoza meteo iarna 2020. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat acum prognoza pentru lunile decembrie, ianuarie si februarie. Cea mai scazuta temperatura va fi in jur de aproximativ -25 de grade Celsius. Iar maximele vor depasi -15 grade Celsius.

Cum va fi, de fapt, vremea in ultimele luni ale anului, precum si in prima parte a lui 2021? Afla chiar acum ce ne asteapta. Cantitatile de precipitatii vor depasi valorile climatologice in jumatatea nordica. In rest vor fi apropiate de valorile normale.

Prognoza meteo iarna 2020. Anuntul ANM pentru lunile: decembrie, ianuarie, februarie

Luna decembrie – Regimul termic mediu este unul apropiat de normalul climatologic. Valori mai mari se pot inregistra in sudul tarii, in intervalele calde din cursul lunii. Maximele pot depasi 10 grade Celsius. In noptile reci putem avea si temperaturi mai mici de -25 de grade Celsius. Se vor produce fenomene precum ceata si polei, conform meteo.ro.

Luna ianuarie – Temperaturile medii lunare vor depasi valorile medii climatologice in cea mai mare parte a tarii. Intervalele calde vor alterna. Temperaturile maxime vor fi mai mari de – 10 grade Celsius in sudul Romaniei.

Prognoza meteo iarna 2020. Minimele pot cobori sub -25 de grade Celsius in depresiunile din nordul si centrul tarii. Cantitatile de precipitatii vor fi in general normale. Insa, se pot acumula cantitati mai mari in nord-estul tarii, in vest si in centru.

Luna februarie – Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de valorile normale perioadei. Exceptie fac regiunile din est, acolo unde se pot inregistra depasiri ale normelor climatologice. In zilele calde, maximele pot depasi -15 grade Celsius in sud. Minimele pot cobori sub -15 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM: weekendul 27-29 noiembrie. Iarna vine in forta in minivacanta de 1 decembrie

Prognoza meteo iarna 2020. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Chiar daca vineri, 27 noiembrie 2020, temperaturile sunt inca destul de ridicate, spre finalul saptamanii, iarna vine in forta in Romania.

Conform meteorologilor, aceasta zi va fi insorita in toate regiunile. Insa, temperaturile continua sa scada, iar iarna loveste tot mai mult pe zi ce trece.

Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada. Cantitatea de precipitatii este una apropiata de normal, insa va fi o tendinta usor deficitara in sudul tarii.

Citeste si: Prognoza meteo ANM. Vine gerul in Romania. Ce regiuni sunt lovite de ninsori

loading...