Prognoza ANM 29 noiembrie – 2 decembrie. Un val de aer polar loveste Romania incepand de maine, duminica. Conform anuntului facut de meteorologi, sunt sanse foarte mari ca luni, 30 noiembrie, sa avem parte de prima ninsoare in Capitala. Vremea se schimba radical in urmatoarele zile. Un val de aer polar a intrat deja in Romania.

Noptile si diminetile sunt tot mai reci in toata tara. Alina Serban, meteorolog ANM, a anuntat ca luni este foarte posibil sa vedem prima ninsoare din Capitala. Chiar daca am avut deja zapada in zonele montane, acum vremea se schimba din cauza unei mase de aer polar, care vine din regiunile nordice.

Prognoza ANM 29 noiembrie – 2 decembrie. Val de aer polar in Romania

Se va mentine timp de cateva zile pe teritoriul Romaniei. Luni, 30 noiembrie vor fi precipitatii dupa-amiaza, in zonele de nord si centru ale tarii. ”Vor fi precipitatii in transformare deoarece masa de aer este rece si foarte rece”, a spus specialistul de la Autoritatea Nationala de Meteorologie.

Va fi ninsoare in mod deosebit la munte si in Transilvania, precipitatii mixte in Moldova insa acestea se pot deplasa treptat si vor ajunge si in partea de sud si de sud-est a teritoriului. Le vom regasi pe parcursul zilei de luni in mod deosebit. Este posibil chiar sa se depuna un strat de zapada.

Prognoza ANM 29 noiembrie – 2 decembrie. Precipitatiile din partea de sud si de sud-est vor fi, ce mai probabil, de ploaie. Insa, se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare.

Citeste si: Iarna revine in forta in weekend. Prognoza meteo ANM pentru 28 – 29 noiembrie: ce fenomene se anunta

Prognoza meteo duminica, 29 noiembrie 2020

Vremea va fi inchisa. In vestul, nordul, centrul si nord-estul tarii se vor semnala precipitatii slabe, pe arii restranse. La munte, in Maramures, precum si in Transilvania, vor predomina ninsorile. In jumatatea de nord a Moldovei, in Banat si in Crisana vor fi precipitatii mixte, iar in regiunile sudice si sud-estice se va semnala ceata dimineata.

Prognoza ANM 29 noiembrie – 2 decembrie. Vor aparea precipitatii slabe, sub forma de ploaie si lapovita. Incepand cu a doua parte a noptii, se vor transforma in ninsoare. Izolat, vor aparea depuneri de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe litoral.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 8 grade, in timp ce temperaturile minime se vor situa intre -8 si -4 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru lunile: decembrie, ianuarie, februarie. Temperaturile scad sub -25 de grade Celsius

Prognoza meteo luni, 30 noiembrie 2020

Prognoza ANM 29 noiembrie – 2 decembrie. Vremea va fi rece. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 0 si 5 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -12 si 0 grade. In regiunile sud-estice, cerul va fi noros, iar pe arii extinse se vor semnala precipitatii, local insemnate cantitativ, scrie antena3.ro.

In Muntenia, in jumatatea de sud a Moldovei si in Dobrogea continentala, vor predomina precipitatiile sub forma de lapovita si ninsoare. Pe litoral, precipitatiile vor fi mixte. Pe arii restranse se va depune un strat de zapada. In restul tarii, vor fi innorari temporare. Pe arii restranse, vor fi precipitatii slabe.

Prognoza ANM 29 noiembrie – 2 decembrie. La munte, apar ninsori slabe. Izolat, se va depune polei, iar vantul va sufla slab si moderat. Apar intensificari temporare in Dobrogea, cu rafale puternice pe litoral.

Citeste si: Prognoza meteo ANM: weekendul 27-29 noiembrie. Iarna vine in forta in minivacanta de 1 decembrie

Prognoza meteo marti, 1 decembrie 2020

Vremea va fi rece in toata tara. Dimineata si, mai ales noaptea, va fi ger in depresiuni si in masivele montane ialte. In zonele joase, mai ales in sud, vest si centru, vor fi nori josi sau ceata. Aceste fenomene meteo apar mai ales dimineata si vor fi asociate cu chiciura. Izolat, se vor semnala precipitatii mixte si conditii de polei.

Prognoza ANM 29 noiembrie – 2 decembrie. In restul teritoriului, va fi un cer variabil, cu innorari temporare, mai ales noaptea, in regiunile estice. Vantul va sufla slab si moderat. In sudul Banatului, in Dobrogea si pe crestele montane, apar intensificari ale vantului. Temperaturile maxime vor fi intre -1 si 5 grade, iar cele minime vor fi intre -13 si -3 grade Celsius.

Prognoza meteo miercuri, 2 decembrie 2020

Vremea ramane rece in cea mai mare parte a tarii. In sud, in est si partial in centru, apar norii de plafon jos sau ceata. Acest fenomen va fi unul persistent, asociat izolat cu chiciura, fulguieli si burnita. In restul teritoriului, cerul va fi unul variabil. Apar innorari seara si noaptea, iar in zonele de sud-vest vor fi precipitatii mixte.

Prognoza ANM 29 noiembrie – 2 decembrie. In Dobrogea vor predomina ploile. Izolat, se depune polei, iar vantul se intensifica treptat in sudul Banatului si la munte. Rafalele din Carpatii Meridionali, rafalele depasesc 65-75 km/h. In rest, vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor si intre 0 si 7 grade, iar minimele se vor situa intre -7 si 2 grade.

loading...