Vestea ca Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost infectat cu noul coronavirus a luat prin surprindere pe toata lumea. Artistul a fost internat la sectia ATI a spitalului din Medgidia.

In urma cu doar cateva zile a aparut informatia conform careia Mihai Budeanu este internat in stare grava, dupa ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Colegii de trupa au confirmat atunci informatia: ”Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate.Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie”, au transmis colegii de trupa ai artistului, potrivit replicaonline.ro.

Pe 26 noiembrie, membrii trupei 3 Sud Est au anuntat, pe Facebook, ca starea lui se imbunatateste. Un mesaj emotionant a aparut la aceasta postare din partea fiicei unei asistente care il ingrijeste pe artist.

“Stiu ca mama a avut grija de colegul vostru si inca are. Sanatate multe si recuperare rapida”, a scris Lorena Neculai pe Facebook.

Mihai Budeanu (44 de ani) se afla in continuare la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Medgidia. Artistul a primit tratament cu plasma de la donatori vindecati de COVID.

loading...