Klaus Iohannis: aparitie iesita din comun. Presedintele Romaniei a atras toate privirile astazi, in cadrul unui eveniment important. Iohannis a facut o vizita oficiala in judetul Caras-Severin, alaturi de premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela, si ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Presedintele a vizitat, sambata dimineata, 28 noiembrie, Statia de comprimare gaze naturale Jupa, din judetul Caras-Severin. In momentul in care si-a facut aparitia, toata lumea s-a uitat spre Klaus Iohannis. Unele persoane prezente chiar ar fi comentat ca „a venit Zorro”.

Klaus Iohannis: aparitie iesita din comun. Nu a mai fost vazut asa de romani pana acum

Iohannis a aparut imbracat elegant, in negru, purtand o masca si cu o palarie neagra, asa cum s-a putut vedea in imaginile stiripesurse.ro. Tinuta presedintelui a fost accesorizata cu o pereche de manusi negre. A fost singurul dintre cei prezenti care a purtat palarie si manusi.

De asemenea, este prima data de cand a devenit presedinte cand poarta asa ceva in public. Iohannis a mai sustinut tot sambata si o alocutiune in timpul vizitei sale la Statia de comprimare gaze naturale Jupa. Aceasta vizita oficiala a fost realizata cu ocazia finalizarii lucrarilor la gazoductul BRUA – Faza I.

Klaus Iohannis: aparitie iesita din comun. „Suntem aproape de finalul unui an greu, marcat puternic de efectele pandemiei de COVID-19. Criza inca nu a luat sfarsit, insa avem speranta ca, daca ramanem hotarati in eforturile noastre de pana acum, vom depasi totul cu bine. Astazi suntem aici pentru a marca finalizarea unei investitii strategice in infrastructura de transport de gaze naturale.

Am certitudinea ca in perioada urmatoare vom saluta impreuna si alte reusite. Romania Normala nu poate fi decat rezultatul unui efort comun de redresare, precum si al unei vointe comune de a avansa cat mai rapid pe directii sanatoase pentru dezvoltarea tarii noastre”, a declarat Klaus Iohannis, conform capital.ro.

Klaus Iohannis: aparitie iesita din comun. Faza I a proiectului BRUA a fost finalizat. Aceasta etapa a inclus atat conducta, cat si statiile de comprimare. Faza I va duce la diversificarea surselor de aprovizionare cu gaze a Romaniei. Cel putin asa a anuntat, luni, Dan Dragan, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

Proiectul BRUA are ca obiectiv asigurarea accesului la noi surse de gaze, dar si facilitarea transportului de gaz caspic catre pietele din Europa Centrala si de Est, adauga sursa mentionata anterior.

Citeste si: Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la biserica. A atras toate privirile

loading...