Meteorologii ANM au emis prognoza pentru weekend-ul 28 – 29 noiembrie 2020. Potrivit specialistilor, vremea rea se intoarce in Romania. Temperatura vor fi in scadere, iar la munte se vor semnala ninsori, in timp ce in restul regiunilor se anunta ploi si lapovita.

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat cum va fi vremea in weekend-ul 28 – 29 noiembrie 2020. Sambata vremea va fi inchisa in cea mai mare parte a tarii. In jumatatea de nord a tarii, izolat pe parcursul zilei si local noaptea, se vor semnala precipitatii. Vor fi ninsori la munte si sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare in rest. In celelalte regiuni, la inceputul si sfarsitul intervalului va fi nebulozitate joasa sau ceata, posibil persistente si pe parcursul zilei. Ceata se va asocia si cu depunere de chiciura, iar pe arii restranse vor fi ploi slabe sau burnita.

Meteorologii anunta ca vantul va sufla slab si modedrat, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 10 grade. Valorile maxime vor fi intre -4 si 3 grade.

In Bucuresti va fi nebulozitate joasa sau ceata pe aproape tot intervalul, iar spre sfarsitul noptii probabilitatea pentru ploi slabe sau burnita va fi in crestere. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade. Valorile minime vor fi intre -2 si 0 grade Celsius.

Vremea 29 noiembrie 2020. Incepand de duminica cresc sansele de precipitatii in toate regiunile din Romania. Frigul accentuat va pune stapanire pe Romania. In saptamana 30 noiembrie – 7 decembrie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana in toata tara.

Regimul pluviometric estimat pentru aceasta saptamana va fi usor deficitar in jumatatea vestica a tarii, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada. Duminica, 29 noiembrie 2020, cerul va aea innorari in majoritatea tarilor, iar probabilitatea pentru precipitatii va fi mai ridicata in regiunile din jumatatea de nord-vest a tarii, iar noaptea si in regiunile sudice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensifivari izolate pe creste. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 4 si 11 grade Celsius. Valorile minime vor fi cuprinse in marea lor majoritate intre -4 si 6 grade, iar pe arii restranse va fi ceata.

Cerul va avea innorari la inceputul zilei si mai ales noaptea in Bucuresti, cand va creste probabilitatea pentru precipitatii slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade. Valorile minime vor fi intre 0 si 1 grad Celsius. Dimineata vor fi conditii de ceata.

loading...